pátek 8. května 2015

Komiksové novinky: Jaká bude zápletka ke spin-offu k Arrowovi/The Flashovi? A kdo napíše Avengers: Infinity War?

Příval komiksových informací pokračuje.

Stanice The CW nehodlá s komiksovými seriály polevit. A kdo by se jí mohl divit, když slaví takový úspěch s projektem The Flash. A právě tento seriál (společně s kolegou Arrowem) dostane spin-off. To už se ví nějaký ten pátek.

Aktuálně ovšem bylo oznámeno pár zajímavých věcí, které se ho týkají. Zaprvé, bude se jmenovat DC´s Legends of Tomorrow. Dobrá, to také není úplně novinka, už se o tom chvíli mluvilo, ale až teď to bylo potvrzeno ze strany tvůrců.

Dobrou zprávou je, že seriál rovnou dostal celou sérii, která by měla odstartovat na podzim. A jestliže jde o zápletku, tak ta je popisována takto:

"Když hrdinové nestačí... svět potřebuje legendy. Když jeden člověk uvidí budoucnost, zoufale se snaží zabránit tomu, aby se naplnila, časem cestující samotář Rip Hunter je pověřen úkolem dát dohromady nesourodou skupinu hrdinů i padouchů, aby společně čelili nezastavitelné hrozbě, takové, která ohrožuje nejen celou planetu, ale samotný čas. Může tento ne zrovna soudržný tým zastavit nesmrtelnou hrozbu, která je jiná než cokoliv, co dosud znali?"

Pokud jde o zmiňovanou grupu hrdinů a záporáků, tak ta zahrnuje Branda Routha (Atom z Arrowa), Caity Lotz (v Arrowovi ztvárnila Canary), Victora Garbera (ve Flashovi si zahrál součást Firestorma), Dominica Purcell (Heat Wave z Flashe), Ciarru Renee (Hawkgirl), Wentwortha Millera (Captain Cold z Flashe). Dál uvidíme Arthura Darvilla (Rip Hunter) a Franze Drahmeha (Jay Jackson).

Koho tipujete na onu "děsivou hrozbu", o které je řeč?

Kdo napíše Avengers?

Asi není třeba připomínat, že další díl Avengers bude rozseknut do dvou částí, kdy se jedna objeví v roce 2018 a druhá o rok později. Avengers: Infinity War už našli svého režiséra (režiséry) a to dvojici Anthony a Joe Russo. A teď bylo oznámeno i to, kdo filmy napíše.

Jde také o dvojici, i když ne bratrskou - Stephen McFeely a Christopher Marcus. To není žádný velký šok. Oba už s Russoovými spolupracoval a to na opěvovaném Captain America: Návrat prvního Avengera (2014). A jelikož jde o film, který je označován za jednu z nejlepších marvelovek, není divu, že Marvel zvolil právě tohle duo. Prezident Marvel Studios Kevin Feige k tomu dodává:

"Chris a Steve jsou nedílnou součástí marvelovské rodiny od počátku první fáze a jejich práce mluví sama za sebe. Nemůžeme být víc nadšení z toho, že nám pomohou provést Avengery jejich dosud největším dobrodružstvím."

A není to žádný "kec", jak už název Infinity War napovídá, můžeme se těšit na příběh točící se kolem Kamenů nekonečna, které byly k vidění (nebo byly zmíněny) už v hromadě projektů od Marvelu. A není pochyb, že to bude velkolepé.

Mimochodem, Avengers: Infinity War budou kompletně natáčeny na IMAX kamery, což je poprvé v historii.

Jste rádi, že se o Infinity War postarají scenáristé Návratu prvního Avengera nebo si myslíte, že třetí Captain America nebyl tak skvostný, jak někteří hlásají?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.