úterý 5. května 2015

Captain America: Civil War - Chris Evans prozradil pár informací o očekávané komiksovce

O co se podělil sám představitel Kapitána Ameriky?

Jen málokterý fanda asi není nadšený z chystaného třetího filmu Captain America s podtitulem Civil War.

Ten se totiž bude zabývat jednou z nejoblíbenějších komiksových zápletek a to "občanskou válkou", kdy se proti sobě postaví dvě frakce supelidí. Jedna je striktně proti registraci, druhá ji podporuje.

Redaktoři stanice MTV jsou na film samozřejmě také zvědaví a tak se se svými otázkami vrhli na Chrise Evanse, který ztvárňuje Stevea Rogerse/Kapitána Ameriku.

Herec svými odpověďmi trošku překvapil. Prozradil totiž, že film bude především připravovat půdu pro dvoudílné Avengers s podtitulem Infinity War. Ti se objeví v roce 2018 a 2019.

"Je to příprava na další Avengers, Infinity War. Takže třetí Kapitán bude příprava pro skutečný boj, bude v něm tak spousta lidí."

Určitě mezi nimi budou i Scarlett Johansson (Black Widow) a Jeremy Renner (Hawkeye), kteří už i vědí, na kterou stranu konfliktu se postaví. Prozradit to ale nechtěli.

Co se týče Hulka, tak si Mark Ruffalo postěžoval, že se ve třetím Captain America neobjeví, ale není to asi vytesáno do kamene. Alespoň tak lze soudit podle poznámky Scarlett Johansson:

"Nikdy nevíte, je ještě čas... Promluvím si o tom s Russoovými (Anthony a Joe, režiséři Captain America: Civil War i chystaných Avengers, pozn. redakce)."

Filmu se dočkáme 6. května 2016.

1 komentářů:

  1. Myslím že to s Black Widow a Hawkeyem bude tak, že budou proti sobě. Black Widow má blíž ke Capovi (viz. WinterSoldier) a v druhých Avengers mám pocit Hawkeye posunuli směrem ke Starkovi. Ale kdo ví :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.