pondělí 11. května 2015

Avengers: Age of Ultron - jak dlouho byl každý ze superhrdinů na plátně?

Avengers válcují kin a vzbuzují rozporné názory. Navíc má každý z hrdinů své fanoušky a protože postav je ve filmu tolik, logicky ne každá se objeví na plátně na tak dlouho, aby její příznivci byli spokojení.

Andrew Gifford z Marvel Cinematic Universe si dal tu práci, že spočítal, kolik minut měl kdo na plátně. Ověřovat se nám to úplně nechce, ale měřeno Visionem se zdá, že tahle čísla by mohla sedět. Takže, jak to dopadlo?


Vision - 8:41
Thor 14:18
Hawkeye - 19:56
Scarlet Witch - 20:59
Bruce Banner / Hulk - 23:55
Quicksilver - 26:43
Black Widow - 33:07
Iron Man - 45:34
Captain America - 50:25

Překvapující je především množství času, který dostal Quicksilver. Subjektivně bych tipoval méně - nebo aspoň ne o tolik víc jako Thor. Jak jste byli spokojení s přítomnosti jednotlivých Avengers vy? Koho byste chtěli víc a koho míň?

9 komentářů:

  1. Tak s tím Thorem vs. QS se tomu ani nedivím, vzhledem k tomu, že Thor na čas zmizel a pak se akorát rachcal v nějaký kašně, tak to může sedět...

    OdpovědětVymazat
  2. Když už jsme u Thora a "kašny". Pamatujete na tmavou slečnu, která byla v traileru ve stejné jeskyni? Ve filmu nakonec nebyla, že? Nebo jsem ji přehlédl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je pravda nebyla tam a v traileru jsem ji zahlid taky a vim ze to asi bude blbost ale zeadu mi připadala jako Nebula ze Strážců galaxie

      Vymazat
  3. Thorovo odbočka byla pro samotný film úplně zbytečná, stejně tak jako Captainovo sen, který zřejmě sloužila jen k tomu, aby se Peggy mohla objevit ve filmu. Jinak Quicksilverovo čas mě hrozně zaráží, upřímně si i myslím, že Scarlet Witch měla víc prostorů než on...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takhle kvalitní znásilnění češtiny už jsem dlouho neviděl.

      Vymazat
  4. Scarlet Witch a Quicksilver mi přišli jako naprosto zbytečné postavy a kdyby ve filmu nebyli, vůbec by mi to nevadilo. Naopak Vision překvapil :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli zbyteční, ano, jak by ne, když to byla odpověď na Quicksilvera v X-Men. Takové: Když může Fox, tak my taky. A maj to!

      Vymazat
    2. Vision byl hrozne zklamani. Vubec nevyuzili jeho puvodni schopnosti

      Vymazat
  5. Nemuzu si pomoct, ale me tak nejak zbytecnej prisel celej film. Avengers jsem mel rad natolik, ze jsem sledoval i animaky, ale druhej film mi prisel nejak "prehranej" s tim, ze ty postavy uz nejak nevyuzivaji svuj potencial. Ale mozna jsem jen zmlsanej serialama se superhrdinama od DC.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.