sobota 18. dubna 2015

Rychle a zběsile 7: Necelé tři týdny a film má na kontě už více než miliardu

Sedmnáct dnů v distribuci, více než miliarda v kasičkách.


Není asi nikdo, koho by překvapilo, že sedmý díl série Rychle a zběsile láme rekordy, pokud jde o finance. Nejen, že tržby rostou s každým novým pokračováním, ale sedmička slouží také jako rozlučka s Paulem Walkerem, který zemřel při dopravní nehodě a to se na tržbách samozřejmě podepsalo.

SOUVISEJÍCÍ: SÉRIE RYCHLE A ZBĚSILE V ČÍSLECH - VIDĚLI JSME SEDM DÍLŮ, JAK SI VEDLY?

Aktuálně Universal ohlásil, že film překonal hranici jedné miliardy dolarů. Jde o první projekt od této společnosti, kterému se to podařilo (tedy napoprvé, zvládl to i Jurský park, ale až poté, co byl znovu uveden do kin).

Rychle a zběsile 7 stačilo k překonání hranice miliardy dolarů nějakých sedmnáct dnů, což je rekord, žádný jiný projekt to tak rychle nezvládl.

A tento úspěch radostně okomentoval prezident mezinárodní distribuce Duncan Clark:

"Jsme nesmírně hrdí na to, že je Rychle a zběsile jedinou originální hranou sérií, která dosáhla takových výsledků, pokud jde o tržby. Naše obsazení, filmaři a všichni z naší rodiny z Universalu a série Rychle a zběsile si zaslouží uznání za to, že pracovali tak tvrdě na tom, aby se z Rychle a zběsile 7 stal tak obrovský hit a těšíme se na to, až budeme dál sledovat, jak bude film bodovat i v následujících týdnech."

Prezident domácí distribuce Nick Carpou dodal:

"Začalo to jako malý film o subkultuře pouličních závodů ve východním Los Angeles, ale nyní je z toho světový fenomén, kdy Rychle a zběsile 7 láme rekordy v mnoha různých částech světa. Těšíme se na to, až oslavíme tento úspěch s kolegy a distribučními partnery, kteří umožnili, abychom dosáhli těchto neuvěřitelných výsledků."

Byli jste na Rychle a zběsile 7 v kině? Líbilo se vám?

5 komentářů:

  1. Série Rychle a Zběsile si takový finanční uspěch určitě zaslouží.Myslím si že Wan,odvedl svou práci na výbornou,ale i tak si myslím že Furious 7 má tak obrovský finanční uspěch,protože spousta lidí a fanoušku se přišlo rozloučit a uctít památku zesnulého Paula Walkera a tak to má být.Já sám jsem byl na 7 díle této série už dvakrát.Podle mě už další díly bez Paula Walkera,to prostě nebude ono,ten herec tam prostě bude chybět a další díly už určitě nebudou mít tak obrovský finanční uspěch jako díl 7.A studio by si to už taky konečně mělo uvědomit a v tom nejlepším skončit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ale jak se dostali přes miliardu, už určitě někde v Universal Pictures existuje tabule s nápady pro novou trilogii:-(

      Vymazat
    2. Me osobne se treba libil Tokio Drift z cele serie nejvic. A to tam nebyl nikdo ze serie, kdyz nepocitam Diesla na konci a japoncika, kterej se zacal objevovat az potom.

      Vymazat
    3. 7.díl je začátkem nový trilogie. To už se ví dávno.

      Vymazat
  2. Pokud vím, za 17 dní to zvládl i Avatar. Jen k tomu nepotřeboval hype ohledně smrti herce, protože jeho fanoušci šli do kina jen díky tomu, jinak by pirátili na netu stejně, jako to dělají na silnicích

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.