sobota 18. dubna 2015

Komiksové novinky: Nový TV spot z Avengers a Marvel připravuje další televizní seriál a to ve spolupráci s oscarovým tvůrcem

A který herec se vrátí v X-Men: Apocalypse?

Další díl série X-Men, který nese rázný podtitul Apocalypse, představí nejen několik nových mutantů, ale také se vrátí staří známí (byť obvykle nově obsazení). Režisér Bryan Singer aktuálně oznámil, že uvidíme dalšího mutanta, se kterým už jsme se setkali a to Havoka. Ten samozřejmě přeobsazovat mladším představitelem nepotřebuje, Havok se objevil "pouze" v předchozích dvou filmech, v původní trilogii nebyl.

Havok je v komiksu bratrem Cyclopse, ve filmech tato spojitost naznačena nebyla, ale možná k tomu dojde v Apocalypse, kde uvidíme i mladého Cyclopse (Tye Sheridan). A nebo nebudou mít žádné pokrevní pouto. Nebylo by to poprvé, co by tvůrci nebyli úplně věrní předloze.

Havoka opět ztvární Lucas Till. Film má naplánovanou premiéru na 19. května 2016.

Trochu prostoru pro War Machina

Z Avengers: Age of Ultron jsem viděli už hromadu ukázek. Vlastně už ani nevíme kolik, prostě jich bylo hodně. A je tu další. Ta sice nenabízí extrémní množství nových momentů, ale několik neviděných okamžiků v ní zahlédnete. Jsou věnovány postavě, která zatím v upoutávkách příliš prostoru nedostala a to parťákovi Iron Mana War Machineovi (Don Cheadle).

Druzí Avengers budou v kinech řádit zanedlouho, konkrétně odstartují 30. dubna 2015.



Na novém komiksovém seriálu bude spolupracovat oscarový tvůrce

Nově se objevila zpráva, že Marvel bude na zatím nespecifikovaném seriálu spolupracovat s Johnem Ridleyem, který získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář k filmu 12 let v řetězech (2013).

O seriálu toho zatím není moc známo, kromě toho, že by měl nabídnout nový pohled na známou postavu od Marvelu. A jelikož se nedávno objevila zpráva, že se maká na spin-offu k Agents of S.H.I.E.L.D., je pravděpodobné, že je tu řeč o stejném projektu.

Náznaky toho, o co v chystané novince půjde, budou k vidění k následujících epizodách Agents of S.H.I.E.L.D., tak dávejte pozor, ať vám nic neuteče.

A pokud vám to náhodou uniklo, tak jsme do článku o teaser traileru k Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti doplnili video v snesitelnější kvalitě, než je kinorip (celý článek).

Která postava od Marvelu by si podle vás zasloužila vlastní sérii?

3 komentářů:

  1. Dejte sem teaser na batman v superman. Uz je to venku, Snyder to dal na twitter.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten už je doplněn v původním článku o kinoripu.

      Vymazat
    2. To mi neříkejte, že nepreferujete Marvel.

      "Pokud vám to náhodou uniklo..." To je fakt super, aspoň článek mohl být aktualizován a mohli jste ho hodit první místo, ne?

      Dokonce článek komiksové novinky by stačil, kdyby to aspoň bylo v nadpisu.

      Být to trailer na něco od Marvelu, tak je tu článků požehnaně: jeden o kinoripu, jeden o oficiálním vypuštění, jeden o screenshotech z toho traileru a k tomu jeden o spekulacích.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.