středa 15. dubna 2015

Flash Gordon: Hurá, o režii jedná náš oblíbenec Matthew Vaughn

Držíme palce, ať to vyjde.

Komiksový hrdina Flash Gordon se už na stříbrné plátno podíval a to v roce 1980. A film se zařadil do škatulky "guilty pleasure". Je to prostě šílenost, kterou musíte milovat a to nejen kvůli skvělé hudbě od kapely Queen.

A blond zachránce vesmíru se do kin chystá znovu. K jeho dalšímu dobrodružství píší scénář Patrick McKay a J.D. Payne, což jsou pánové, kteří zatím nemají zrovna bohatý profesní životopis (pokud jde o filmovou branži, tak bude Flash Gordon jejich prvním velkým projektem).

Mnohem nadějněji zní jméno režiséra, který aktuálně jedná o tom, že by na Flashe Gordona dohlédl. Není to nikdo jiný, než Matthew Vaughn, který je komiksový matador a jak všichni víme, zatím nešlápl vedle a každý jeho projekt stál za to.

Pokud jde o komiksové adaptace, tak nám zatím nabídl Kick-Ass, X-Men: První třída a Kingsman: Tajná služba (recenze). A Flash Gordon je materiál, který by mu mohl dokonale sedět. Je to správně "béčkové" a volá to po přepálených scénách a nadhledu, což je kombinace, kterou Vaughn zvládá s přehledem.

Zatím není jasné, kdy by se měl film začít natáčet a tím pádem neznáme ani datum premiéry, ale doufáme, že Matthew na nabídku kývne a první klapka padne brzy.

Kdo by se vám líbil v hlavní roli?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.