sobota 4. dubna 2015

Captain Cosmos: HBO chystá další projekt, na kterém bude spolupracovat s Georgem R.R. Martinem

Druhou Hru o trůny ale nečekejte.


Stanice HBO má samozřejmě s adaptacemi příběhů George R.R. Martina velmi dobré zkušenosti. Hra o trůny láme rekordy, ale je otázkou, jak dlouho na obrazovkách ještě vydrží. Mluví se tom, že bude mít sedm nebo osm řad.

Ale zdá se, že spolupráce Martina a HBO tím neskončí. Bylo oznámeno, že budou společně pracovat na dalším seriálu, který má pracovní název Captain Cosmos.

Ovšem, tentokrát se nevydáme do fantaskní země, ve které poletují draci, ale děj bude zasazen do konce čtyřicátých let minulého století, kdy se mladý autor sci-fi pouštěl do psaní příběhů, které vyvolávaly slušnou kontroverzi.

Pilotní epizodu napíše Michael Cassutt, ten už s Martinem pracoval například na Krajních mezích. Ale vypadá to, že George tentokrát nebude projektu až tak oddaný. Bude pomáhat, ale ne příliš intenzivně, protože pracuje na šesté knize ze série Píseň ledu a ohně a nebude mít příliš času. Je o něm známo, že svá díla často přepisuje a přepisuje a přepisuje, takže tvůrci nemůžou očekávat, že bude na place přítomen osm hodin denně.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo. Zní vám to jako zajímavý námět?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.