středa 11. března 2015

Česko Slovensko má Talent a SuperStar vyhlásily castingy! A moderátor SuperStar odhalen!


Opět nastává vaše chvíle!

Obě největší české i slovenské komerční stanice už mají jasno v tom, co se stane velikou součástí jejich podzimních programových plánů. Do Česka a na Slovensko se po roce a půl od startu X Factoru a Hlasu vrací světové talentové show. Využijte šance a přihlaste se.

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT 5

Televize JOJ a Prima se vrátily ke své nejúspěšnější reality show, která na podzim odstartuje již svou pátou řadu. Prozatím nejsou k dispozici žádné detaily, je však pravděpodobné, že show projde po vzoru britského originálu několika změnami.

Je možné, že po čtyřech ročnících se tříčlennou porotou Talent expanduje a pořídí si porotce čtyři - dva muže a dvě ženy. Takto to od šesté sezóny funguje v Británii a nezdá se, že by na tom tvůrci Británie má talent chtěli něco změnit.

Další novinkou by mohl být tzv. zlatý bzučák. Ten byl poprvé uveden v německé verzi v roce 2012, poté v britské a následně i v americké verzi. Každý z porotců dostane příležitost stisknutím tohoto bzučáku poslat z castingů jednoho soutěžícího rovnou do přímého přenosu.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ ČSMT!

SUPERSTAR 2015

I televize Nova a Markíza se vrací ke své nejúspěšnější reality show. Celkově půjde již o sedmou řadu SuperStar.

Televize Nova společně s vyhlášením castingů prozradila i výši odměny pro vítěze letošního ročníku. Tím by měla být výhra v hodnotě 2 000 000 Kč. Zároveň ve svém přihlašovacím formuláři prozradila, že prvotní castingy se odehrají v celkem 6ti městech Česka a Slovenska - Praha, Brno, Ostrava, Bratislava, Košice a Žilina.

Nova na své tiskové konferenci navíc potvrdila, že se SuperStar 2015 na podzim objeví opět v neděli. Tedy ve svém zajetém slotu. Tím pádem také víme, že ČSMT 5 se v neděli vysílat nemůže. Oba formáty vlastní společnost Fremantle, která si nepřeje, aby obě velké show z její stáje běžely proti sobě. Proto to vypadá, že Jojka s Primou budou pro Talent muset najít jiný slot.

Odhalen byl už i moderátor. Letošní ročník SuperStar bude podle serveru TVNoviny.sk moderovat ostřílený moderátorský matador Martin "Pyco" Rausch, jenž byl dlouhá léta spojen s ČSMT. Předtím ale moderoval všechny tři ročníky Slovensko hledá SuperStar, takže se nyní vrací tam, kde v podstatě začínal.

Jak se s touto změnou vypořádá ČSMT je ale otázka. Znamená to konec moderování pro Jakuba Prachaře?  Nebo Nova s Markízou v následujících dnech oznámí, že společně s Pycem  moderuje SuperStar i Jakub, případně že se k Pycovi vrátí Adéla Banášová? Je samozřejmě také možné, že ČSMT k Jakubovi najde nového moderátora nebo moderátorku. Kdo by jím podle vás měl být?

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ SUPERSTAR!

Těšíte se na nové řady Talentu a SuperStar? Plánujete přijít na casting? Koho byste si přáli v obou porotách?


6 komentářů:

  1. Je to Fremantle, ne Freemantle.

    OdpovědětVymazat
  2. Pyco a Adela by byli nejlepsi, ale dva Slovaci u Cechu neprojdou :-( uz se bojim, koho tam Pycovi vrazi... snad ne tu Zorku ci jak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dakujem, ze si to povedal. ja som to mala na jazyku, ale ako slovenka som sa obavala, ze by sa tu na mna spustila lavina :) na druhej strane niektorym jednoduchsim ludom u nas by tiez vadilo, keby to moderovali dvaja cesi. takze chapem, ale myslim, ze adela a pyco by bol ideal. Kazdy, kto videl slovenske superstar vie, ze su spolu bezkonkurencni...

      Vymazat
  3. Já bych byl taky pro to, aby k Pycovi přibyla Adela a to sem čech jako poleno. Oni dva spolu byli vážně nejlepší a SuperStar by to hodně mohlo pomoct k restartu a zvýšení kvality i sledovanosti. Nevidím důvod, proč by to nemohli moderovat dva slováci, pak by se to zase vyvážilo tím, že by bylo víc čechů v porotě ( ostatně víc čechů v porotě bylo i v poslední řadě a nevyvážilo se to nijak, takže to Nova Markíze tak trochu dluží, na druhou stranu nemám rád tato národnostní dělení, aby vše muselo být fifty fifty ). Zatím ale vše nasvědčuje tomu, že to Pyco zřejmě bude moderovat sám.

    OdpovědětVymazat
  4. Adéla a Pyco jsou nej :-) a doufám že v porotě ČSMT zůstane Bílá a v Superstar Habera

    OdpovědětVymazat
  5. A to jsem Čech ( Češka ) jak poleno :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.