čtvrtek 19. února 2015

Vetřelec: Vlhký sen fanoušků se stal skutečností, Neill Blomkamp bude režírovat další film ze série

Režisér opěvované podívané District 9 dohlédne na kyselinové monstrum.


Už se o tom mluví nějakou dobu. Poté, co Neill Blomkamp, který se označuje za velkého fanouška "vetřelčí" série, nechal na své náklady vytvořit concept arty s vetřelcem, začalo se šuškat, že by to mohl být právě on, kdo na další díl dohlédne z pozice režiséra.

On sice nejdříve prozradil, že šlo o jeho vlastní iniciativu, o které filmové studio vůbec nevědělo, vlastně to FOX dokonce zaskočilo, ale očividně si Neill získal jejich pozornost, protože aktuálně režisér oznámil, že jeho dalším filmem bude právě Vetřelec.

Zatím není jasné, o čem projekt bude a zda se vrátí Sigourney Weaver ve své ikonické roli Ripleyové, ale je tu určitá pravděpodobnost, že by mohla. Právě ona totiž hraje v Blomkampově novém filmu Chappie a není žádným tajemstvím, že s ní režisér několikrát své nápady ohledně Vetřelce řešil.

Informace o tom, že se režie ujme právě Neill byla už potvrzena i 20th Century Fox. Společnost také upozornila, že půjde o pokračování původní série, ne druhého Promethea, který má mít premiéru 4. března 2016.

Udělala vám zpráva radost?


4 komentářů:

  1. Diky bohu, zprava roku. Vecer se ozeru ;-) tak na ten film se fakt tesim.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen doufám, že vetřelci nebudou pobíhat v chudinských slumech. To, už by si mohl odpustit

    OdpovědětVymazat
  3. Já zas doufám,že tam nebude pobíhat Chris Pratt,se smečkou ochočených xenomorphu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak napodobne tesim sa tiez, mne sa pacil od neho aj district aj elysium. Inak latku ma dost nizko prekonat 4. diel bude pre neho hracka podla mna :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.