pondělí 9. února 2015

Komiksové novinky: Která postava z Thora zamíří do Agents of S.H.I.E.L.D.? A kterou herečku z Živých mrtvých uvidíme ve Flashovi?

Plus video z Kingsman: Tajná služba.

Nebudeme vás dlouho napínat, v Agents of S.H.I.E.L.D. už podruhé uvidíme Lady Sif (Jaimie Alexander). Ta se objeví v patnácté epizodě a nejen, že nebude mít své klasické brnění, ale také bude trpět ztrátou paměti.

Nebude tak vědět, kdo je Thor, odkud pochází a co na Zemi vůbec dělá. Na druhou stranu pár věcí si pamatovat bude a tak pomůže hlavním hrdinům s pochopením toho, kdo jsou Inhumans.

Také bylo řečeno, že její částečná amnesie, respektive situace, které zmatenost Lady Sif způsobí, budou zdrojem odlehčení. A to je prý potřeba, protože jsou Agenti aktuálně poměrně temní (a podle nás jim to prospělo).

Nech brouka žít

Teď zamíříme ke konkurenci, konkrétně do seriálu The Flash. V něm se objeví Emily Kinney, kterou si jistě pamatují všichni fanoušci zombie pecky Živí mrtví.

Zatímco v nich Emily hraje křehkou milou dívenku Beth, v The Flash se postaví na opačnou stranu barikády a ztvární zloducha jménem Bug-Eyed Bandit. V komiksové předloze má sice tahle postava pindíka, ale není to poprvé, co došlo ke změně pohlaví u některého hrdiny nebo padoucha.

A nakonec tu máme video s rozhovory s herci z velmi chválené komiksové adaptace Kingsman: Tajná služba, která bude mít premiéru v amerických kinech už o tomto víkendu.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.