středa 21. ledna 2015

Hvězdné války: Kandidátky na hlavní roli ve spinoffu ke Star Wars

Které slečny mají šanci vydat se do daleko předaleké galaxie?


Už dlouho se ví, že kromě standardní dílů Star Wars se chystá ještě několik "postranních" projektů, které by měly být věnovány některým postavám a jejich "zrodu".

Rooney Mara
První (zatím nepojmenovaný) spinoff by měl mít na starosti režisér Godzilly Gareth Edwards, který by mohl na place komandovat některou z těchto hereček - Rooney Mara, která zaujala v americké verzi mrazivého thrilleru Muži, kteří nenávidí ženy (2011). To je rozhodně zajímavá slečna, která není typickou kráskou, má zvláštní typ charismatu, který by se nám do Star Wars určitě hodil.


Tatiana Maslany
Rozhodně špatnou volbou by nebyla ani Tatiana Maslany, která má se sci-fi žánrem bohaté zkušenosti. Byť spíše v televizi, je hvězdou oblíbeného vědeckofantastického seriálu plného klonů - Orphan Black.

Posledním jménem je Felicity Jones, která aktuálně boduje díky roli v ceněném filmu Teorie všeho. Ovšem, v jejím případě by prý mohly nastat komplikace, protože už se upsala několika jiným projektům, takže by nemusela mít čas.

Felicity Jones
 
Další film Star Wars má naplánovanou premiéru na 16. prosince 2016 a aktuálně se hledá scenárista, protože Gary Whitta se rozhodl z této pozice odstoupit.

O tom, kterou konkrétní postavu některá ze slečen ztvární (my bychom brali Maru Jade), zatím nepadlo ani slovo, takže si budeme muset počkat, až nám to tvůrci odhalí.

Která herečka by se vám do Star Wars nejvíce hodila?

3 komentářů:

  1. 20 let nic a najednou toto to mi hlava nebere :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc by se mi líbila Tatiana Maslany. :) (ale vzhledem k tomu, že všechny jsou černovlásky, tak se mi nezdá, že by to byla postava Mary Jade, ten obrázek je trochu zavádějící. :P )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já také neřekl, že kandidují na roli Mary Jade, jen by to bylo fajn :). A jen tak mezi námi, barva vlasů se dá celkem lehce změnit :D. A obrázek byl prostě zvolen na základě toho, že jde o roli ve Star Wars a bude ji hrát žena. Zatím se neví, kterou postavu ztvární, tak jsem sáhl po jedné z mých oblíbených slečen :)).

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.