čtvrtek 11. prosince 2014

TOP 8: Nejzábavnější postavy, které se prohánějí na obrazovce

Pobavit se nás snaží spousta televizních postav. Ne vždy se to povede. Ovšem těmhle frajerům se to daří skvěle. V našem případě určitě.

Upozorňujeme, že se jedná o postavy ze seriálu, které běží nebo se dočkáme dalších řad.

8. Erlich Bachman (T.J. Miller)

Kde nás baví: Silicon Valley (recenze)

Erlich je pěkný dobytek. Navíc je na peníze, je šovinista, pěkné pako, prostě někdo, s kým byste nechtěli trávit každý den. Na druhou stranu, sledovat jiné, jak se musejí vypořádávat s jeho svéráznou povahou, to je zábava k popukání. Sitcom stanice HBO Silicon Valley je sám o sobě velmi vtipný a třešinkou na dortu je právě postava Erlicha, který mezi ostatními vyniká, přestože má velkou konkurenci. V seriálu se totiž pohybuje jeden zábavný podivín za druhým.

7. Max Black (Kat Dennings)

Kde nás baví: 2 Socky

Max je rázná slečna, která nejde pro ostřejší výraz daleko. A jestli něco zvládá, tak "utřít" člověka na počkání. Její smysl pro humor je sice dost vulgární a "lidový", ale na tom není nic špatné, Max si nehraje na něco, čím není. Je to někdo, s kým se život nemazlil a tak se ona nemazlí s ostatními. Ale občas i ona dá najevo nějaké ty emoce, i když je jí to proti srsti. Přece jen, bližší je jí rýpání do ostatních.

6. Phil Dunphy (Ty Burrell)

Kde nás baví: Taková moderní rodinka

Většinou je dost smutné, když se dospělý člověk snaží chovat hrozně "cool" a být "in", ale je pár takových, u kterých je to milé a zábavné. A právě k nim patří Phil Dunphy, otec od rodiny, který se neustále snaží být "bezva tatík". I když vlastně, on se ani snažit nemusí, je to dítě v těle dospělého člověka. Přidejme si k tomu fakt, že občas nezáměrně vypustí z úst hodně povedený dvojsmysl a není pochyb o tom, že Phil je jednou z nejzábavnějších postav, které se prohánějí na obrazovce.

5. Ben Chang (Ken Jeong)

Kde nás baví: Zpátky do školy (recenze)

Jednou z mnoha silných stránek seriálu Community jsou postavy. Každá z nich je unikátní a stejně tak Ben Chang. Bývalý profesor se sklony k tyranii je někdo, kdo nás nepřestane překvapovat svým zvráceným a ujetým chováním. Když už si říkáme, že nás nezaskočí, tak přijde s něčím, co nám v dobrém slova smyslu vyrazí dech. Kromě scénáristů na tom má samozřejmě zásluhu i Ken Jeong, kterému podobné role jdou na jedničku.

4. Morgan Tookers (Ike Barinholtz)

Kde nás baví: The Mindy Project

The Mindy Project je bohužel tak trošku přehlíženým sitcomem, ze kterého se ale po počáteční nejistotě vyklubala hodně zábavná a mile ztřeštěná podívaná. Za svou kvalitu vděčí seriál i skvěle napsaným postavám. To je ostatně jeden ze základních kamenů dobrého komediálního projektu. A přestože máme v sitcomu několik oblíbenců, tak naším favoritem je dobromyslný Morgan, který je tak trošku mimo.






3. April Ludgate (Aubrey Plaza) a Andy Dwyer (Chris Pratt)

Kde nás baví: Parks and Recreation

April a Andy ze skvělého sitcomu Parks and Recreation jsou očividně dvě osoby, kdy je každá sama o sobě velmi zábavná, ale jsou natolik svérázným párem, že nám bylo líto je rozdělit a zařadit každého na jinou příčku. Dvojice je důkazem, že se protiklady přitahuji. April je cynická a sarkastická ženština, kterou jen tak něco nenadchne, Andy je naivní a ztřeštěný mladík, který je bezelstný jako dítě. A když tihle dva spolu něco podnikají, pak je v podstatě jisté, že se u toho divák pořádně pobaví.

2. Sheldon Cooper (Jim Parsons)

Kde nás baví: Teorie velkého třesku

V žebříčku samozřejmě nesmí chybět doktor Sheldon Cooper, který je jedním z hlavních důvodů, proč je Teorie velkého třesku tak úspěšnou podívanou. Společensky minimálně zdatný egoistický Sheldon pro sebe ukradne většinu scén, ve kterých se objeví. Na jedné straně je sice nesnesitelný, ale na té druhé extrémně (i když o tom neví) zábavný člověk, jehož neschopnost porozumět běžným starostem a radostem života, je jednoduše k popukání.

1. Ron Swanson (Nick Offerman)

Kde nás baví: Parks and Recreation

Je opravdu velká škoda, že seriál, ve kterém se pohybuje tolik vynikajících postav, bojuje se sledovaností (útěchou ale budiž to, že NBC mu poskytla sedm řad). Projekt, ve kterém je někdo tak zábavný, jako je Ron Swanson, by si zasloužil mnohem více diváků u obrazovky. Podle nás je to jedna z nejzábavnějších postav za poslední roky. Drsný chlapák, který je ostrý jako břitva a jehož komentáře týkající se dnešní společnosti jsou zárukou toho, že se člověk bude popadat smíchy za břicho. Některé jeho poznámky (respektive spousta z nich) by si zasloužily vytesat do kamene.

Která televizní postava zaručeně pobaví vás?

29 komentářů:

  1. Ron Swanson for president!

    OdpovědětVymazat
  2. Hele vite,ze byla premiera Hobita?Kde je recenze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele víme, ale já nejsem z Prahy, takže musím počkat do zítra, až se tu bude film promítat a kolegové zatím neměli čas zajít.

      Vymazat
    2. Vzdyt projekce pro psavce byla uz v utery i ta priblbla Spacilova o tom psala uz predevcirem a vy jste portal o filmu.Asi nejocekavanejsi film a tady ani carka...

      Vymazat
    3. No bohužel, já se prostě na novinářskou projekci do Prahy nedostal a kolega Liška je indisponován. Jsme sice portál i o filmu, ale pracujeme na něm ve svém volném čase a já se jednoduše nemohl na vše ostatní vykakat a kmitat do matičky Prahy na promítání pro psavce. Holt nejbližší šance, kdy ho můžu zhlédnout, je zítra.

      Vymazat
    4. Hm.Tak to je skoda.Myslim,ze serialy moc navstevnost stranek nezvedne a cas u nich stravenej je delsi,nez cesta do Prahy na Hobita.Treba by slo na serial koukat cestou do Prahy.

      Vymazat
    5. Děkuji za naplánování mé cesty :D, ale opravdu nemám čas trávit šest hodin v autobuse kvůli tomu, aby byla recenze v úterý/středu a ne v pátek večer. Kromě toho, nejsme portál specializovaný primárně na recenze, takže když to jde, snažíme se je přinést, co nejdříve, ale není to naše priorita. Prioritou jsou tematické články s originálnějším obsahem. A co se týče čtenosti článků o seriálech, tak jsou často úspěšnější než recenze i těch největších filmových hitů.

      Vymazat
    6. Zkrátim to,můj příspěvek se nenačetl(ne poprvé,dělejte s tim něco)Takže ve zkratce...čísla mam k dispozici taky a návštěvnost zejména v době premiér...ehm.
      Nenapsání recenze na Hobita jsem fakt považoval jen za redakční omyl,ale zjevně ne.OK beru.Vaše věc,moje volba.

      Vymazat
    7. Nevím, jaká čísla máte k dispozici vy, ale já mám k dispozici čtenost jednotlivých článků a ta jasně ukazuje, že například vámi zmíněné články o seriálech jsou často velmi oblíbené.

      Vymazat
    8. Stejný jako vy.Ježiš proč to tu řešit,stačí kouknout na inzerci a vidim jak moc konkurujete.Kdyžtak to smázněte,byl to názor,ne námět k nenávisti.

      Vymazat
  3. Jsi neobjektivní :-D alfons

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bývá u žebříčku sestaveného na základě subjektivních preferencí. Nemluvě o tom, že humor se objektivně hodnotit nedá :D.

      Vymazat
    2. Nevíš co to je humor :-D:-D

      Vymazat
  4. Co ty se za blbce diskuter, když se ti něco nelibi tak sem nelez. Je to snad volba redaktorů stránky co sem dají a kdy to sem dají. Ja si osobně mnohem radši pockam par dni na kvalitní recenzi, než cist neco, co bylo napsany za pul hodiny a stojící za prd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ty ses za blbce anonyme,ze recenzi na aktulani film cekas az za par dnu,nehlede na to,ze tech par dnu uz uplynulo.Za dalsich par dnu se muzou psat zajimavosti atd.Od toho portaly o filmech jsou aby prinaseli objektivni recenze po premiere,jinak se autori nemuzou divit,ze budou jen format na okraji zajmu.Jo a lezt a rikat svuj nazor muzu kde chci.

      Vymazat
    2. Jen pro upřesnění, žádná recenze není objektivní. Vždy bude více či méně ovlivněna subjektivním pohledem autora. A to je trošku zcestné mluvit o okraji zájmu kvůli tomu, že recenze někdy vycházejí později. Jak jsem uvedl výše, originální tematické články jsou často úspěšnější než recenze na blockbustery.

      Vymazat
    3. Raději si vem svou pravidelnou dávku prášků na uklidnění a napruď tady.
      Myslíš, že se všichni kvůli jednomu filmu přetrhnou, jen aby tu byla recenze minutu to první projekci? Mám pro tebe jen jednu frázi: GET A LIFE!

      Vymazat
    4. Stejně nejocekavanejsi film aspon tohodle roku už dávno byl (strážci galaxie) nějakej hobit mu nesahá ani po kotníky tak ať se jde bodnout, ani recenzi nepotrebuju:-D

      Vymazat
    5. SG byli překvapenim roku,nejočekávanější film byl Hobit.Můžeš nesouhlasit,ale je to vše co s tim můžeš dělat.

      Vymazat
    6. Bednařík-beru pravidelně.A ano,považuju,resp.doteď jsem považoval,než mi to Gorilly vysvětlili za profesní selhání provozovatele serveru.

      Vymazat
    7. Lysý-okraj zájmu jsem myslel v porovnání s ostatníma serverama.
      ad)plan cesty-zajímavosti máte později nežcca dalších 5 serverů a oni je i rozvíjej,vy zjevně čerpáte z jedný studny,ale pramínky vás nezajímaj.Je to škoda :-(

      Vymazat
    8. Pokud mají být ony "zajímavosti" novinky, tak ty obvykle čerpáme z více zahraničních zdrojů a vždy se je snažíme doplnit o vlastní komentář (vyjma těch, které se objevují v přehledu novinek v pravém sloupci, což jsou stručné novinky). A jak jsem upozornil, tak se soustředíme hlavně na originální tematické články, které jsou hlavně a především inspirovány tím, co máme nakoukáno a nejsou přebírány ze zahraničí. Abych to shrnul, naším cílem není, co nejrychleji přinášet novinky přebrané ze zahraničních zdrojů, ale tematické články. Na to jsem upozornil několikrát a znovu to dělat nebudu.

      Vymazat
    9. No prostě jinak řečeno na novinářskou projekci nemáte umožněnej vstup.

      Vymazat
    10. Viděla jsem obrázek s textem: Na internetu můžete být kýmkoli.... Je proto zvláštní, že většina lidí si vybere být kretén.... že Diskutere :-D

      Vymazat
  5. Do žebříčku by podle mě určitě patřil Mr.Bean . Sice jeho kousky dnes už někoho nepřekvapí ale stále je to úsměvná klasika :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jenom z aktuálních fakt nevím, ale jinak za nejzábavnější postavu všech dob považuju Michaela Scotta :))

    OdpovědětVymazat
  7. musím se smát... kritici práce pánů na tomto serveru nějak nepochopili, že je tato práce neživí. Pokud se někomu něco nelíbí ať čte Spáčilovou a má jasno.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.