středa 24. prosince 2014

TOP 6: Nejlepší selfie našich oblíbených herců

Móda focení selfíček/selfie je něco, co jde naprosto mimo nás. Samozřejmě jsme tak pohlední, že bychom se měli fotit u každé příležitosti :)), ale rozhodli jsme se to nedělat. Místo toho jsme vybrali šestici selfíe, které udělali naše oblíbení herci a herečky.


Záměrně jsme vynechali onu legendární "oscarovou selfie", protože je jí všude plno a zvolili jsme jiné, které nejsou tak "profláklé".

6. Leonardo DiCaprio

Jak si udělat stylovou selfie, to ví božský Leo. Ne každý má selfíčko na jachtě s luxusním doutníkem v puse a slečnou, která mu leží u nohou. Trošku nás překvapilo, že nestojí na přídi, neroztahuje ruce a nekřičí, že je král světa, ale toho už má asi plné zuby.

5. Angelina Jolie a fanoušci

Angelina není žádná primadona. Je to slečna, která většinu volného času tráví pomocí těm, kteří to nutně potřebuji. Hromadu peněz dává na charitu, adoptovala asi 120 dětí z různých koutů světa a očividně je to i holka, která nemá frňák nahoru a klidně se ráda vyfotí s fanoušky. Konkrétně těmi, kteří dorazili na film jejího partnera Brada Pitta Světová válka Z (2013). Na tomto selfíčku není něco extrémně zajímavého, ale líbí se nám to, že Angie nemá výraz: "Díky jejich penězům za vstupné jsem multimilionářka, tak já se s nima teda vyfotím, s hňupama vlezlýma".

4. Samuel L. Jackson

Všichni ho známe jako "badass" herce, který ztvárňuje drsňáky jako je Mace Windu nebo Nick Fury. Ale v reálu Samuel nepůsobí až tak rázně. Vlastně, když je v civilu, je to takový milý stařík od vedle a navíc je sympatické, že se tak nebojí vyfotit a ukázat se svým fanouškům. Očividně nepatří k těm, kteří se fotí jedině, když vypadají jako by vypadli z módního časopisu. Je to holt sympaťák, kterého je těžké nemít v oblibě.








3. Meryl Streep a Hilary Clinton

I takové dámy, jako je Meryl Streep a bývalá první dáma a ministryně zahraniční USA Hilary Clinton občas neváhají vytáhnout z kabelky mobil a udělat si selfíčko. Očividně to není jen záležitost mladých. Naštěstí Meryl a Hilary nedělají na fotce legendární "duckface". To už by asi nebylo to pravé ořechové.










2. Sofía Vergara

Jedna z nejlépe placených televizních hereček, Sofía Vergara, se rozhodla udělat si selfíčko se svými kolegy z Takové moderní rodinky. Na tom by nebylo nic zvláštního, hodně herců si dělá fotky z placu, ale v tomto případě nás zaujal výraz Eda O´Neilla, který v seriálu ztvárňuje Jaye Prichetta. Asi je mu líto, že nebyl přizván, aby se vyfotil s ostatními.











1. James Franco

Zatímco si spousta herců dělala selfíčka přímo během zatím posledního předávání prestižních Oscarů, James Franco se rozhodl, že raději bude sledovat slavnostní večer z postele a s dobrým dlabancem. I když pravdou je, že nevypadá moc spokojeně. Vlastně skoro závistivě, jako by si přál, aby tam mohl být s ostatními.

Jaký je váš názor na focení selfíček?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.