úterý 23. prosince 2014

Star Trek 3: Chystaný sci-fi projekt našel svého režiséra. A jeho jméno asi neudělá radost všem

Do vesmíru nás vezme...


Nebudeme to protahovat, Justin Lin. Poté, co z režisérského postu odstoupil Roberto Orci, spoluscenárista předchozích dílů, začalo intenzivní pátrání po náhradníkovi pro režii Star Trek 3 (2016). Zvažováno bylo několik jmen (kompletní seznam) a nakonec film dostane na starost Justin Lin, který se proslavil hlavně režií několika dílů ze série Rychle a zběsile.

Přiznáme se, že to není jméno, které by nás vysloveně potěšilo. Přece jen Rychle a zběsile je trošku něco jiného, než velkolepé vesmírné dobrodružství posádky Enterprise. Máme docela obavy, že z toho Justin udělá přepálenou taškařici. Ne, že by se předchozí filmy Star Trek držely u země, ale rozhodně nebyly tak "over the top" jako Linovy závodní projekty o superdrsných borcích a sexy slečnách, kteří za volantem s radostí popírají fyzikální zákony.

Ale abychom byli fér, tak je nutné připomenout, že Lin režíroval například i dva díly seriálu Temný případ, takže má potenciál zvládnout i něco umírněnějšího. I tak jsme ale trošku nervózní, jak to nakonec dopadne.

Věříte, že Justin je tím pravým nebo byste raději na režisérském křesle viděli někoho jiného?

4 komentářů:

  1. Celou dobu jsem doufal že to bude Rupert Wyatt, ale bohužel ne :( mam opravdu strach že celou sérii pošle do kytek :( Možná překvapí ale moc v to nevěřím

    OdpovědětVymazat
  2. a je konec star treku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas by som nepredbiehal :) dostat reziu 2 epizod True Detective a troch epizod Community (z toho jednu z absolutne najlepsich, ake kedy Community mala - modern warfare), to zas nie je tak zla vizitka.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.