pondělí 1. prosince 2014

Avengers: Age of Ultron - Film čekají dotáčky. Herci v lednu zamíří na dva týdny do Anglie

To zní trošku znepokojivě. Ale žádný strach, důvod pro dotáčky je jednoduchý.

V podstatě jde jen o to, že tvůrci chtějí šlápnout na plyn, pokud jde o akční scény, takže jich ještě pár přibude. Stručně řečeno, film by měl být ještě "nářezovější" a tak filmaři požádali herce, konkrétně Chrise Hemswortha, Marka Ruffala, Jeremy Rennera, Paula Bettanyho, Roberta Downeyho Jr., Scarlett Johansson a navíc Toma Hiddlestona, aby v lednu na dva týdny přijeli do britských Pinewood Studios, kde vznikne dodatečný materiál.

SOUVISEJÍCÍ: AVENGERS: AGE OF ULTRON - OFICIÁLNĚ ROZŠÍŘENÝ TRAILER

Přítomnost Toma už není překvapením, Idris Elba před nějakou dobou prozradil, že se Heimdall a Loki v Avengers: Age of Ultron (2015) objeví a jelikož Loki je velkým favoritem fanoušků, není zase takovým šokem, že i on bude figurovat v nových scénách.

Pokud jste tak znervóznili, protože dotáčky obvykle nevěstí nic dobrého, tak žádný strach, důvodem opravdu není to, že by původní verze filmu nebyla kvalitní, ale tvůrci se prostě rozhodli, že nebude od věci přidat ještě trošku "štávy".

Režisér Joss Whedon ponechce nechat nic náhodě, možná i proto, že další díl Avengerů nazvaný Infinity War (který bude rozdělen na dvě části, kdy se jedna objeví v roce 2018 a druhá o rok později) by nemusel mít na starosti on. Vyrojily se totiž zprávy, že by na něj mohla dohlédnout bratrská dvojice Anthony a Joe Russo, která připravuje Captain America: Civil War (2016). Nebylo by to upřímně velké překvapí, protože jejich Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) se velmi líbil, takže by Marvel jistě neměl problém s tím, svěřit jim i režii Avengers.

Myslíte, že by Russovic bratří dokázali ukočírovat Avengers?

6 komentářů:

  1. Tak to by byla moc velká škoda, Captain America Winter Soldier je podle mě zdaleka nejslabší Marvalovka. Představa, že bude teď několik let většina Marvelů střižená ve stylu toho nejnudnějšího, mě dost děsí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ty musis bejt s prominutim nejvetsi dilino protoze napsat ze winter soldier je nejslabsi marvelovka promin ale to muze napsat jen totalni ignorant ty vole :D hned po guardians nejlepsi marvelovka ani avengers 1 se na to nechytaj ani z poloviny...

      Vymazat
    2. když sem viděl Winter soldier poprvé tak se mně taky nějak moc nezdál , až po tom co sem je viděl po druhé tak to stalo za to hlavně když sem mel zrovna dokoukány agent of S.H.I.E.L.D ale osobně má raději AVENGERS .

      Vymazat
    3. Captain America Winter soldier je opravdu spise to nejnudnejsi co Marvel vyprodukoval. Komiks by nemel spadat do drama/spionskeho thrilleru ale chrlit akcni podivanou a velkolepe zabery. Timhle spise jen kopiruji Temneho rytire( ktery se kopirovat neda).

      Vymazat
  2. Neni ani trochu mimo, Hoode.
    Winter soldier byl typicky holywoodsky "uzasny akcni bijak", cti "slatanina plna akcnich scen, co meli zakryt tupej scenar" v podani nudnych villains a jesne nudnejsich heroes.
    Jedina redeeming quality, na kterou si vzpominam byl oblecek Scarlett Johansson a jeji interakce s Chrisem Evansem.


    Avengers 1 i Guardians jsou oba o dva levely vys nez Winter Soldier. Pro mne taky nejslabsi Marvelovka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako absolutně nesouhlasim, ale to už je věc názoru, ale fakt nejslabší marvelovka? Jako slabší než captain jednička nebo thor? to snad ne tvl

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.