pátek 12. prosince 2014

Ant-Man: Jak zní zápletka chystané marvelovky?

O čem to vlastně bude?


Ant-Man sice musel ustát škatulata hýbejte se na režisérské pozici, ale přesto se ho dočkáme už relativně brzy, konkrétně 16. července 2015. Režii dostal nakonec dostal na starost Peyton Reed (Yes Man) a hlavní role se ujal Paul Rudd.

V komiksové podobě nosí jméno Ant-Man tři muži, pro účely filmu byl zvolen druhý Ant-Man, tedy Scott Lang. A o čem vlastně jeho filmové dobrodružství bude?

"Další vývoj ve filmovém universu Marvel přivede na stříbrné plátno zakládajícího člena Avengers marvelovského Ant-Mana (jen pro informaci, zákládajícím členem Avengers byl Hank Pym, tedy první Ant-Man, ne Scott Lang, pozn. redakce). Vybaven úžasnou vlastností zmenšit svou velikost, ale znásobit svou sílu, mistrovský zloděj Scott Lang musí přijmout svého vnitřního hrdinu a pomoci svému mentorovi Dr. Hanku Pymovi ochránit tajemství obleku Ant-Mana před novou hrozbou. I když jim v cestě stojí zdánlivě nepřekonatelné překážky, Pym a Lang musejí naplánovat a uskutečnit loupež, která zachrání svět."

Ve filmu kromě Langa a Pyma uvidíme ještě například Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Coreyho Stolla jako Yellowjacketa a zmíněného Hanka Pyma ztvární Michael Douglas.

Zápletka nezní extrémně velkolepě, ale to neznamená, že se z ní nedá vykřesat zábavná podívaná. Je pravda, že bychom byli raději, kdyby u režie zůstal Edgar Wright. Peyton Reed má na kontě pár zajímavých, ale také ne zrovna přesvědčivých filmů. Ale i tak musíme doufat, že to vyjde.

Myslíte, že se Ant-Man povede?

2 komentářů:

  1. Nezni to moc presvedcive, Paul Rudd me teda moc nesedi, ale dejme tomu, ovsem premiera uz 16. cervence 2015? to jsem teda zvedav jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou mě zní zápletka jako bezvadně propracovaný příběh, dost odlišný od všech ostatních komiksovek, které se teď tlačí do kin.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.