čtvrtek 6. listopadu 2014

Trailer: Čarovný les - Disney "překrucuje" další pohádky. A v hlavní roli nabízí Meryl Streep

Po úspěchu Zloby - Královny černé magie vyšle Disney do kina další pohádkových příběh, který je tak trošku jiný, než si ho pamatujeme.


Respektive jde o více pohádek v jedné (inspirací pro film se stal broadwayský muzikál oceněný cenou Tony). Čarovný les je směsicí několika klasických příběhů (např. o Popelce nebo Locince), který má formu muzikálu. A zatímco obrazová stránka Zlobu evokuje, pojetí je mnohem méně temné a více "family-friendly".

Ukázka dává vědět, že film bude kromě zpěvu (který mimochodem zatím zrovna nebere dech, chybí nějaký chytlavější popěvek) sázet i na trošku infantilní humor, dočkáme se samozřejmě pár velkolepých trikových scén, ale hlavní síla Čarovného lesa bude zřejmě spočívat v obsazení, kterému vévodí Meryl Streep, ale uvidíme také Emily Blunt, Chrise Pinea, Annu Kendrick nebo Johnnyho Deppa.

SOUVISEJÍCÍ: JSOU KLASICKÉ POHÁDKY PASSÉ? V HOLLYWOODU ZŘEJMĚ ANO, V MÓDĚ JSOU "PŘEKROUCENÉ" FANTASKNÍ PŘÍBĚHY

Na zadek nás upoutávka neusadila, ale zdá se, že by mohlo jít o příjemnou podívanou, jako dělanou pro vánoční období (tedy ne pro Čechy, ti se dočkají až 8. ledna, v USA má film premiéru dříve, 25. prosince 2014).



Co vy na to?

3 komentářů:

  1. Zpívané příběhy sou nahovno :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Neuškodilo by su něco zjistit o daném titulu. Film je zpracováním broadwayského muzikálu. Nicméně Disney to zatím minimálně dle traileru vykastrovalo.
    Doporučuju si najít samotný muzikál. Na intenetu je záznam představení s Bernadette Peters. 1. polovina je sice dosti pohádková, ale 2. část představení je temná a ne moc pro děti a stále nevím, co s tím Disney provedlo, aby z toho vyšel rodinný film.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika, z diskuse se dozvím víc, než z článku.... dík za info, podívám se po tom

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.