čtvrtek 20. listopadu 2014

TOP 5: Nejkrásnější muži světa - Časopis People vyhlásil největší hezouny ze stříbrného plátna a televize

Na mužskou krásu nejsme specialisté a tak občas dostáváme vyhubováno, že zanedbáváme ženské čtenářky, když vyhlašujeme Krásku týdne a ne Fešáka týdne. Snad si to teď u jemnějšího pohlaví vyžehlíme.

Tedy, tento žebříček hezounů není z naší hlavy, stojí za ním časopis People, který každoročně vyhlašuje nejkrásnější lidi planety. Ale i tak doufáme, že budou dámy spokojeny. Kdybychom vybírali my, těžko říct, zda bychom ženské čtenářky zrovna uspokojili :)).

5. Blake Shelton

Blake je nejen veleúspěšný country zpěvák (byl pětkrát nominován na cenu Grammy), ale v posledních letech také velmi oblíbený porotce americké verze Hlasu. Právě díky tomuto pořadu se mu výrazně rozrostl zástup fanynek, protože ukázal, že má nejen charisma, ale také smysl pro humor. To potvrdil i ve chvíli, kdy se v minulém roce stal nejkrásnějším mužem planety jeho kolega z Hlasu Adam Levine a Blake, si z toho neustále utahoval. Paradoxně, tento rok byl i on zvolen mezi nejpohlednější osoby, takže je řada na Levinovi, aby mu to vrátil s plnou parádou.

4. Ki Hong Lee

Tady si upřímně řečeno nejsme úplně jistí, co je důvodem zařazení herce do žebříčku. Jak jsme se přiznali, mužská krása není naše doména, takže to je možná příčinou toho, že netušíme, co je na Hongovi tak přitažlivého, ale redaktoři (spíše redaktorky) mají jiný názor a zařadili ho mezi nejhezčí muže planety. Svůj vliv mělo zřejmě i to, že se objevil v nedávném hitu Labyrint: Útěk, takže je teď hodně v kurzu.

3. Jamie Dornan

Sice se objevují stížnosti, že Jamie není tím pravým, kdo by měl ztvárnit hlavní roli v Padesáti odstínech šedi (2015), ale nedá se mu upřít, že charisma a sexappeal prostě má (i když možná ne "ten vhodný" pro postavu pracháče Christiana Greye). Však je to bývalý veleúspěšný model, který fotil například pro Calvina Kleina nebo Armaniho a je pravda, že se nemusí stydět sundat triko. Předpokládáme, že většina dam by ho asi z postele nevyklopla, i když jim nemusí jako Grey vonět.








2. Chris Pratt

Chris si nás získal už v době, kdy ještě nebyl tak proslavený díky Strážcům Galaxie. Je skvělý ve vynikajícím sitcomu Parks & Recreation, kde ale rozhodně nebyl za hezouna. Hraje tam oplácaného sympaťáka. Poté si ale máknul v posilovně kvůli roli v 30 minut po půlnoci (2012) a dámy si začaly všímat toho, že je to docela "kus". Aktuálně je z něj takzvané "full package", tedy, nabízí přitažlivý vzhled i smysl pro humor.







1. Chris Hemsworth

Tak tady rozhodně magazínu People oponovat nebudeme. Chris je prostě kus a to musíme přiznat i jako heterosexuální muži. Když se totiž ukáže do půl těla, tak i my občas zapochybujeme o své sexuální orientaci :)). Od chvíle, kdy se Chris stal Thorem, se z něj stal sexsymbol a tak není překvapením, že byl vyhlášen nejkrásnějším mužem roku. Sice může být pro jeho fanynky zklamáním, že už je ženatý a to s herečkou Elsou Pataky (Rychle a zběsile 6), ale zase určitě zasněně vzdychají a "učurávají", když vidí Chrise, jak ve svých osvalených rukou nosí jedno ze svých tří dětí.

Co říkáte na výběr časopisu People? A kdo je podle vás největším hezounem, který se prohání na stříbrném plátně nebo na obrazovce?

8 komentářů:

  1. Na Chrisovi je nejlepší, že ačkoli je taková hrana, zároveň je hroznej ťutin :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím teda Chrise H, ale ono to vlastně platí i na Chrise P :-))

      Vymazat
  2. Koukala jsem, že snad existuje i větší přehled....snad dvanáct? Ale teda čekala jsem, že to bude aspoň stovka....Aby si člověk trochu zalistoval... :D
    Akorát ta 4. mi tam moc nesedí, neb jej vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich více, ale pokud je člověk chce v aktuální chvíli znát, tak si musí pořídit časopis People :)).

      Vymazat
  3. Tak tědlech pět vůbec nechápu, proč jsou top...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože zjevně nesleduješ filmy.... a nevíš, že Rivalové (Rush) a Thor 1 a 2 a Avengers. Podívej se a až zvlhneš, znovu se tu objev a přehodnoť to :-D

      Vymazat
  4. Nechápu, nevidím ani krásu ani charizma. Pokud bych měla někoho volit já, byl by min. o deset let starší, tohle jsou kuřata....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo je holt kuře, jiný zase slepice. Blake má 38. Co bys tam chtěla, dědečka?

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.