úterý 25. listopadu 2014

Komiksové novinky: Odhalena režisérka Wonder Woman, ukončena produkce Constantinea a nový představitel záporáka v X-Menech

Několik zajímavých informací, které se týkají komiksových adaptací.


Začněme třeba tím, že byla konečně nalezena režisérka, která se postará o sólový film Wonder Woman. Warner Bros. před nějakou dobou začalo hledat osobu ženského pohlaví, která by dohlédla na dobrodružství nejznámější superhrdinky od DC a v hledáčku mělo různá jména. Nakonec si vybralo Michelle MacLaren.

Ta se zatím specializovala na seriálovou tvorbu a to ne ledajakou, pracovala na seriálech jako jsou Živí mrtví, Perníkový táta nebo Hra o trůny. S filmy nemá velké zkušenosti, ale pokud jde o televizi, tak se podílela na špičkových projektech.

Wonder Woman uvidíme v 10. listopadu 2017, hlavní role se ujme Gal Gadot.

Kdo ztvární Apocalypse?

Jak už je z názvu patrné, tak v X-Men: Apocalypse bude hlavním záporákem jeden z nejstarších mutantů Apocalypse a původně se mluvilo o tom, že by si ho mohl zahrát Tom Hardy. Nakonec to ale vypadá, že ho ztvární někdo jiný a to Oscar Isaac. Ten naposledy pracoval na Star Wars: Síla se probouzí (2015). Oscar byl nominován na Zlatý glóbus za svůj výkon v V nitru Llewyna Davise (2013).

Další přírůstek do série X-Men, opět v režii Bryana Singera, dorazí do kin 19. května 2016.

Bude Constantine pokračovat?

Seriál stanice NBC Constantine na motivy komiksu Hellblazer  není kvalitativně vůbec špatný a sledovanost relativně ujde, na to,že je vysílán v "zabijáckém" době, tedy v pátek. Ovšem, i tak bylo oznámeno, že televize zastavila produkci po třinácti dílech první řady. To sice automaticky neznamená, že seriál nebude pokračovat a NBC může schválit druhou sezónu, ale je to zatím jen "možná".

Další komiksová adaptace

Pokud stále nemáte dost filmových adaptací komiksů, tak žádný strach, chystá se další. Tentokrát přišla na řadu sci-fi komiksová série Drafted, která vypráví o příchodu mimozemské civilizace na Zemi. Návštěvníci z vesmíru potřebují pomoc, protože probíhá intergalaktický konflikt a tak je lidstvo, chtě nechtě, vtaženo do válečné vřavy. Komiks začal vycházet v roce 2007, obsahoval dvanáct dílů a v příštím roce by se měl znovu objevit na stáncích.

Co říkáte na režisérku Wonder Woman? A bude vás mrzet, pokud Constantine nebude pokračovat?

4 komentářů:

  1. Constantina by byla škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tojo. Matt Ryan není sice Keanu Reeves ale už jsem si na jeho Constantina zvykl a ten přízvuk by mi chyběl

      Vymazat
  2. Ryan a producenti rozjeli kampeň na záchranu seriálu ;) #SaveConstantine

    OdpovědětVymazat
  3. Constantine ma sklamal. Ma to byt temnejsie, chladnejsie a depresivnejsie. Takto ako celok mi to pride smiesne ani vyber hercov nie je nic moc. Vobec sa nebudem cudovat ked to skonci po prvej serii. Pritom to ma potencial a pribehovu silu ako svina...skoda

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.