středa 12. listopadu 2014

Česko-Slovenská SuperStar se v roce 2015 vrátí!

Server Medialne.sk přinesl jako první zprávu o tom, co se už delší dobu tušilo. Markíza společně s Novou uvedou na jaře 2015 další řadu Česko-Slovenské SuperStar. Naposledy přitom tuto show vysílaly obě televize v roce 2013. V porotě tehdy zasedli Ondřej Soukup, Palo Habera a Ewa Farná. Vítězkou se nakonec stala (google search) Sabina Křováková, po které se od té doby víceméně slehla zem a její oficiální stránky napovídají, že má cca v průměru 2-3 vystoupení za měsíc. Mimochodem, tady se otevřeně rozpovídala o svém zapadnutí.


Otázkou zůstává, zda na to nějak bude reagovat Prima a JOJ. Obě televize se potýkají s malou efektivitou svých pořadů. JOJ sice potvrdila nákup licencí na Got talent a X-factor, ale bez Primy je zřejmě nedokáže realizovat, což je problém. Prima totiž momentálně investuje především do seriálů (druhá řada Vinařů nás nejspíš nemine). Je tak docela možné, že Markíza a Nova budou mít na jaře volné hřiště pro své reality -show plány.

13 komentářů:

  1. Zlatý komunismus, to byla jen jedna stanice + stv a ORF1 a bylo to, stačilo to.. Jděte už do prdele ze Superstar!! - Omlouvám se za silný výraz některých slov..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ,,silné" výrazy nevadí, ale když už něco píšeš, tak se nauč pravopis. (!S!e Superstar) To je asi třetí třída základní školy. 7.pád s kým, s čím.

      Vymazat
  2. Anonyme, jdi do prdele s komunismem a nevracejte se ani jeden. My ostatní máme na televizi vypínač a když nás nějaký pořad otravuje, tak ho umíme vypnout a neposíláme ho do prdele, protože víme, že některé jiné diváky to může bavit.

    OdpovědětVymazat
  3. Prima podle mne teď zůstane u seriálů. Sto pro další vinaři, ti už poslední týdny nechávají novu daleko za sebou. A tipuju, že zkusí vymyslet ještě něco v tomhle stylu. Hlavně ať ale neudělají vinaře dvakrát týdně, to by je pohřbili.
    Po úspěchu X-faktoru si dá určitě oraz, RS jsou teď u nás mrtvé. Nova zase narazí se superstar a bude se plácat stěží někde u půlmilionu.

    OdpovědětVymazat
  4. přesně tak už s tím jděte do prdele je to trapný pořád dokola, nechápu jak se na to může ještě někdo dívat!!! Kdyby raděj dali nějaký pořád o tančení a né pořád o kdákání. Např. jak slováci dávali Move Up :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nick Flyer - co to meleš, že nova je pozadu? Kriminalka Anděl poráží Vinaře pomalu ale jistě. Na první díl Vinařu se dívalo 1,6 m diváku, na druhý 900 000 a na sedmý 780 000 a Anděl má pořád přes 1,1 m diváku. A další věc, Anonyme č. Zkus najít vypínač na sebe, já souhlasím, že SuperStar je blbost, a ty se klidně přihlaš i do prostřeno, ať máš radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se aktualizuj :-D
      9.11.2014 Vinaři - 1131 tis. diváků a Kriminálka Anděl - 978 tis. diváků
      2. 11.2014 Vinaři - 1019 tis. diváků a Kriminálka Anděl - 908 tis. diváků

      Ale nejdřív se nauč asi slušně chovat, to v životě upotřebíš víc ;-)

      Tady to fakt s těma diskuzema začíná jít z kopce, už všichni jen nadávají a nikdo nic konstruktivního nepíše. Gorillo, dělej něco.

      Vymazat
    2. Nick Flyer no dovol... nadává se na panáčkovi, tam je ta parta, co je nejchytřejší na světě:-D Všechna fóra všude jsou stejná, někdy stačí jeden dva názory a naladí pak atmosféru celé diskuse.

      Vymazat
  6. Nerekl bych, ze na RS Panackovi jsou nejchytrejsi na svete..., tamni web je fajn, dost navstevovany a alespoň tam autori nepomlouvaji jine "konkurencni" weby jako vy tady ;) ... nejprve si zamette pred vlastnim prahem vazeni Gorillaci :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ať si říká kdo chce co chce, tak je to věc vkusu. A já se vždycky daleko raději podívám na pěveckou show než na takové pitomosti jako jsou Vinaři, Doktoři z počátků, Kriminálka Anděl atd. Tyhle pořady jsou ve skutečnosti daleko větší hnůj než ta SuperStar, která je sice taky celá jen o prachách, ale aspoň pár zajímavých, muzikálních a talentovaných lidí se tam vždycky najde a kvůli nim stojí za to se na to dívat. Takže já se na SuperStar budu těšit vždy, i kdyby to měla být třeba už stopadesátá řada a proto jsem touto zprávou nadšený.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím říct, že po letech jsem se podíval na Kriminálku Anděl a tipuju, že jste ji taky dlouho neviděl/a. Ve srovnání s těmi ostatními českými seriály je to dobře odvedená práce, byl jsem překvapený (otázka je, zda jsem měl štěstí na díl). Určitě si nezaslouží házet do jednoho pytle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do jednoho pytle si to házet možná nezaslouží a viděl sem to, ale stejně mě to nějak nezaujalo a nebaví mě to. Ale nebaví mě v podstatě ani zahraniční krimi seriály, když už, tak mám daleko raději filmy. To už je o tom vkusu no.

      Vymazat
  9. Aj ja sa tesim na Superstar aj keby to bola 150 seria ako vsetky dookola serialy.A aj ked bude tam Pali Habera porote aj do 70.Ako vsetky srialy.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.