sobota 18. října 2014

X-Men: Apocalypse - Fox láká Toma Hardyho do záporné role

Budou se Warner Bros. a Fox přetahovat o britského "bad boye"?


Tom Hardy není žádný nováček, pokud jde o komiksové role. Ztvárnil Banea v Temný rytíř povstal, takže o rolích záporáků z kreslených sešitů už něco ví. Kromě toho ho prý Warner Bros. oslovilo s nabídkou účasti v týmovce Suicide Squad.

Ovšem, zájem o něj má také konkureční Fox, který ho láká do role Apocalypse, tedy ústředního zloducha v chystaných X-Men: Apocalypse. Jde o téměř nezničitelného a jednoho z nejstarších mutantů v universu Marvel, který patří k nejznámějším protivníkům X-Menů.

X-Men: Apocalypse opět vzniknou v režii Bryana Singera, scénář zajistí Simon Kinberg, Michael Dougherty a Dan Harris. Vypomůžeme jim i Singer. Premiéry se dočkáme 27.května 2016.

Teď je na Tomovi, který projekt ho zaujme více, zda Suicide Squad od Warner Bros./DC nebo X-Men: Apocalypse. My bychom ho raději viděli v X-Menech, co vy?

2 komentářů:

  1. Tak Marvel ho neláká nikam, X-meny vlastní Fox, ne? Jako ano, X-meni v komiksovém světě patří pod Marvel, ale ve filmovém ne. Aby v tom čtenáři neměli bordel. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že v Suicide Squad má větší šanci na to vyždímat z toho více peněz. Přecijenom jako záporák se asi v mnoha filmech neotočí navíc v X-men sérii, která asi taky nepojede do nekonečna.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.