čtvrtek 23. října 2014

TOP 5: Naše nej momenty z teaser traileru k Avengers: Age of Ultron

Pokud nepatříte k fandům Avengerů, tak dnes asi nebudete nadšení. Poté, co (podle vtipného vyjádření Marvelu) Hydra nechala uniknout první teaser trailer z Avengers: Age of Ultron na internet (a pak ho Marvel zveřejnil oficiálně), se začalo intenzivně řešit, co je to úplně, ale úplně nejlepší z upoutávky. Tady je pětice momentů, které si nejvíce získaly nás.

5. Vystrašená Black Widow a Thor pouštějící kladivo

Black Widow (Scarlett Johansson) není někdo, kdo by se snadno vyděsil. Je to elitní špiónka, která je zvyklá na hodně a za svůj život už toho zažila spoustu. Pokud je ona vystrašená, tak to už je, co říct. Je tak jasné, že Ultron (James Spader) pro Avengery připravil hodně nepěkné chvilky, když se i Black Widow "stáhnou půlky". A nejen ona bude zaskočená, určitě jste si všimli, že v jednom momentu upustil Thor (Chris Hemsworth) své kladivo. To není jen tak.

4. Scarlet Witch a Quicksilver s Ultronem

Zatím není úplně jasné, jak budou dvojčata Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) zakomponována do děje. V jedné ze scén je možné zaznamenat, jak Quicksilver sráží Ultronova robota, ale zřejmě minimálně chvíli budou umělé inteligenci oddané jedinému cíli - zničit lidstvo stát po boku. A mít na straně extrémně rychlého Quicksilvera a slečnu, která dokáže změnit realitu, to se hodí.

3. Hulkbuster je tu

Hulkbuster nebo-li upgradované brnění Mark XI, je, jak už název napovídá, stvořeno s jediným účelem a to, aby byl Iron Man (Robert Downey Jr.) schopný postavit se Hulkovi (Mark Ruffalo). Brnění Hulkbuster sice nepatří k těm nejrychlejším, ale zase dovoluje Tonymu zvednout až 175 tun a stát se po fyzické stránce Hulkovi rovnocenným soupeřem.

2. Ultron má proslov

Angažování Jamese Spadera jako toho, kdo poskytne hlas Ultronovi, byl od Marvelu chytrý krok. To dokazuje proslov, který zaznívá napříč ukázkou a člověka z něj skoro mrazí. Spaderův klidný a přitom démonický hlas je přesně to, co dodává už tak děsivého Ultronovi na dokonalosti.

1. Zlomený štít

Ujasněme si jednu věc, štít Kapitána Ameriky (Chris Evans) je stvořen z vibrania, adamantia a urania, což jsou materiály, které bez problémů ustojí zásah Thorovým kladivem nebo úder Hulka a to bez jediného škrábance. Očividně někdo přišel na způsob, jak zničit něco, o čem se věřilo, že zničit nelze. A pokud takhle dopadl Kapitánův štít, co potom chudák jeho majitel? Ten to asi také pěkně schytal. Ale on se z toho jistě dostane.

Který moment nejvíce zaujal vás?

3 komentářů:

  1. Přehlédli jste jednu důležitou věc - ruka u zlomeného štítu kapitána je Thorova :-) Pusťte si to zpomaleně a uvidíte brnění a šupiny typické pro Thora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřehlédli, všiml jsem si toho, ale Thor už v jednom okamžiku figuruje, tak jsem chtěl dát prostor, co nejvíce postavám :D.

      Vymazat
  2. Podle mě to Nataša zase hraje - Jako když to nafingovala na Lokiho :-) Každopádně mě v traileru upoutala úplně jiná sekvence.. Ta s Hulkem a taky Widow, jak k ní láskyplně vztahuje ruku. Takové nezvyklé :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.