úterý 21. října 2014

Terminator: Genisys: James Cameron radí tvůrcům, jak vysvětlit to, že Arnie už nevypadá na třicet let

Režisér prvního a druhého dílu prozradil, jakou radu poskytl producentovi Davidu Ellisovi.

James Cameron se sice na Terminator: Genisys oficiálně podílet nebude, ale to neznamená, že by nemohl poskytnout tvůrců nějakou dobrou radu. Například takovou, kterou by se vysvětlila účast Arnolda Schwarzeneggera, kterému je už 67. A přestože stále vypadá k světu, už to není žádný mladík:

"Poznamenal jsem, že vrchní vrstva Terminátora není syntetická, ale jde o organický materiál a může tak stárnout. Teoretický se může stát, že bude Terminátor poslán zpět v čase, nesplní svůj úkol a skončí tak, že bude muset přežívat jako člen společnosti. Je počítačem, který se učí a jako mozek má centrální procesor, může se stát více lidským a žít tak, že nebude odhalen."

Uvidíme, jak se tvůrci vypořádají s tím, že Arnie vypadá zraleji než v původních filmech. Mluvilo se o tom, že by ztvárnil lidskou postavu, která byla předobrazem Terminátora. To, zda bude tato idea ve scénáři skutečně použita, zatím nevíme.

Terminator: Genisys, první díl plánované trilogie, dorazí do kin 1. července 2015, režii dostal na starost Alan Taylor (Thor: Temný svět), v hlavních rolích se objeví Jai Courtney nebo Emilia Clarke a scénář zajistí Leaeta Kalogridis a Patrick Lussier.

Jak byste zakomponovali Arnolda do děje vy?



4 komentářů:

  1. Taky mám radu: Tron Legacy Jeff Bridges :)

    OdpovědětVymazat
  2. Spíš než, že nesplnil úkol, bych dal, že se porouchal stroj času, poslal ho o desetiletí dál, tak se ukryl a počkal na dobu ke které měl data a naplánovanou misi.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.