neděle 12. října 2014

Justice League: Kdo by mohl být záporákem v týmovce od DC? A jaké složení by měla mít filmová Suicide Squad?

Vyrojily se spekulace o filmech Justice League a Suicide Squad.


Warner Bros. ve spolupráci s komiksovým gigantem DC chystá v následujících letech hromadu filmů. U většiny není zatím známo, o čem budou, ale je jasné, že jedním z nich bude Justice League, která má premiéru naplánovanou na rok 2017.

A objevily se zprávy, že záporákem v této týmovce od DC by měl být Braniac. To je ikonický protivník Supermana a právě on byl měl být tím, koho na Zemi přilákal kryptonský signál, který v Muži z oceli aktivoval ústřední hrdina.

Braniac se poprvé objevil v roce 1958, jedná se o extrémně inteligentního androida, kterému se podařilo zmenšit a ukrást hlavní město domovské planety Supermana Kryptonu. Kromě toho, že má Braniac intelekt, kterému se může jen málokdo rovnat, má i spoustu dalších superschopností, například dokáže napodobit schopnosti obyvatel Kryptonu.

Další zajímavá (a zatím nepotvrzená) informace se týká jiného komiksového filmu, kterým by měla být Suicide Squad. Ta zatím oficiálně oznámena nebyla, ale mluví se o tom, že jde o jeden z projektů, který Warner Bros. připravuje.

A stránka Latino Review přišla s tím, že složení týmu antihrdinů, kteří jsou donuceni pracovat jako speciální jednotka pro vládu, by mohlo být následovné: Extrémně rychlý Jaculi, Multiplex, který se dokáže duplikovat, bumerangy vrhající Captain Boomerang, elitní střelec Deadshot, iluze vytvářející Mindbogger, nadpřirozeně silný Blockbuster a jediná zástupkyně ženského pohlaví (tedy, pokud bude Jaculi mužem, jeho druhá reinkarnace je žena) Vixen, která dokáže napodobit schopnosti jakéhokoliv zvířete, které žije na Zemi.

Některé členy jsme viděli (nebo uvidíme) v seriálech Arrow a Flash, ale zatím není jasné, zda si jejich představitelé zopakují své role i ve filmu. O tom ale dost pochybujeme.

Myslíte, že Braniac je ten pravý zloduch pro Justice League a co složení týmu Suicide Squad, líbí se vám?

3 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.