čtvrtek 2. října 2014

Iron Man 4: Tak kývne Robert Downey Jr. na možnost zopakovat si roli komiksového hrdiny nebo ne?

Robert Downey Jr. očividně není člověk, který by měl problém rychle změnit názor. Alespoň ne v případě role Iron Mana, která je jednou z jeho nejslavnější a určitě nejvýdělečnějších (přijde si klidně na padesát milionů dolarů za jeden film, ve kterém se jako Tony Star objeví). Přestože ještě nedávno prohlašoval, že plány na Iron Mana 4 zatím nejsou na pořadu dne, situaci se trochu změnila.


Alespoň se to zdá podle jeho vyjádření pro Hollywood Reporter. I když pravda, mluvil spíše v hádankách, než abychom se dočkali jasné odpovědi. Downey jasně neřekl, že se objeví jako Iron Man ve čtvrtém filmu, ale skrze jakousi surfařskou terminologii naznačil, že je to vlna, na které se asi ještě sveze.

A není divu, když vám někdo zamává před nosem šekem, na kterém je částka, za kterou si můžete koupit pár ostrovů v Karibiku, málokdo asi odolá. Prozatím má Downey uzavřenou smlouvu na Avengers: Age of Ultron a třetí díl Avengers. Pokud jde o Iron Mana 4, tak zatím není ruka v rukávu, ale zdá se, že nakonec je Downey ochotný na ni kývnout, pokud Marvel projekt začne připravovat. Což očekáváme, s ohledem na to, že třetí díl vydělal více než 1,2 miliardy dolarů.

I kdyby ovšem Robert opět couvnul, vsadíme se, že Marvel si rychle najde náhradu. Diváci sice budou chvíli peskovat, že Robíka nikdo nenahradí, ale stejně se do kina pohrnou.

Kdyby bylo nutné přeobsadit roli, koho byste si dokázali představit (ano, Robert je jen jeden) jako nástupce?

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nathana mám ráda, ale jako Iron Mana si ho nějak nedovedu představit. Navíc se o něm už dlouho mluví v souvislosti s postavou Ant-Mana

      Vymazat
  2. Peter Dinklage = dokonale ironický, charismatický, drzý, hravý... jen mu krapítko něco málo chybí?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.