pondělí 29. září 2014

Živí mrtví: Tvůrci prozradili, které postavy uvidíme ve spin-offu k hitové zombie podívané

Živí mrtví lákají k obrazovkách obrovské množství diváků a tak bylo jasné, že dříve nebo později vznikne nějaký typ rozšíření. Stalo se a dočkáme se spin-offu. O tom se příliš nevědělo. Ale nyní bylo prozrazeno, které postavy budou v zatím nepojmenovaném projektu figurovat.


Nejdříve si ujasněme to, že nový seriál nebude vycházet (na rozdíl od Živých mrtvých) z komiksové předlohy. Půjde o originální příběh. Mluvilo se o tom, že by mělo jít o prequel k Živým mrtvým, který bude mapovat události během vypuknutí zombie apokalypsy, ale to televizní stanice AMC nepotvrdila, pouze řekla, že se dočkáme naprosto nového příběhu a postav.

A právě to, jaké hrdiny uvidíme, bylo aktuálně zveřejněno:

Andrea Chapman - Žena, které je něco po čtyřicítce. Nese si se sebou trauma v podobě nepříjemného manželství, ze kterého utekla (kde jen jsme podobný osud viděli, že...).

Ashley Tompkins - Rozumná pubertální dcera další postavy jménem Nancy. Tu velmi miluje, ale je také rozhodnutá postavit se na vlastní nohy. Také se snaží vyhýbat chybám, kterých se dopustil její bratr.

Nancy Tompkins - Třicátnice, svobodná matka dvou dětí. Sice vypadá jako holka od vedle, ale skrývá se v ní více, než se na první pohled zdá.

Nick Tompkins - Nepovedený syn Nancy a starší bratr Ashley. Je příliš starý na to, aby zůstával doma, ale příliš vystrašený, aby odešel.

Sean Cabrera - Latinoameričan, který nedávno oslavil čtyřicáté narozeniny. Hodný člověk, který se snaží se všemi vycházet.

Cody Cabrera - Seanův bystrý syn, který ale rád dělá problémy. Je to velký vztekloun.

Tak zatím tedy extrémně zvědaví, jak to dopadne, nejsme, ale nechceme soudit jen podle strohého popisu postav. Máme ale strach, že se z toho vyklube další nudné rádobydrama na pozadí zombie apokalypsy.

Co říkáte vy? Má to potenciál?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.