čtvrtek 11. září 2014

Rambo: Na veřejnost se dostalo oficiální jméno dalšího přírůstku do akční série

O tom, že se připravuje další Rambo, už se mluví nějakou dobu. Ale zatím nebylo jasné, jaký název ponese. Teď už ano.


Nebudeme vás napínat, bude to Rambo: Last Blood, tedy totožný název, jaký nese online hra. Nutno také připomenout, že série, která začala v roce 1982 a je jednou z nejvýraznějších v kariéře Sylvestera Stalloneho, odstartovala filmem nazvaným Rambo: First Blood.

Je tak zřejmé, že půjde o závěrečný díl série, což není takové překvapení, Stallone je stále čipera, ale už je mu přece jen mu 68 let, takže si asi bude chtít dát od role Johna Ramba oddech.

Zatím naposledy ho ztvárnil v roce 2008, ve filmu Rambo: Do pekla a zpět, který také napsal a režíroval. A to samé zřejmě udělá i u pátého dílu. Ovšem mluvilo se o tom, že půjde o adaptaci knihy Hunter od Jamese Byrona Hugginse, ne o originální příběh. Zda to stále platí, to není jasné.

Jste rádi, že si Sly zase vystřelí ze svého legendárního luku?

3 komentářů:

  1. jasne, dokud je sly jeste ve forme. a pokud se postara o scenar i rezii, tak nemam o vyslednou kvalitu vubec strach. jeste naposled krivy nasrany pohled, prepnuti do uber killer modu a poradny jatka na rozloucenou;-) a definitivni konec. papa. sly na to porad ma (bohuzel narozdil od arnieho, ktery uz sotva chodi, viz sabotage nebo exp3).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se Sabotage souhlasím, tam vypadá dost zle, ale třeba v Escape vypadá dost dobře a na fotkách z natáčení Terminátora, to taky není nejhorší..

      Vymazat
  2. S pátým Rambem také nemám problém. Jen škoda, že tím pak zanikne vynikající konec Do pekla a zpět, který krásně překlenul dosavadní sérii.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.