úterý 16. září 2014

Avengers: Age of Ultron - O čem bude druhý díl komiksového hitu? Byla prozrazena oficiální zápletka

Marvel vypustil mezi chtivé diváky nástin příběhu druhých Avengers.

Marvel Studios uvádějí "Avengers: Age of Ultron", epické pokračování největšího superhrdinského filmu všech dob. Když se Tony Stark pokouší znovuoživit pozastavený mírový projekt, věci se zvrtnou a na nejmocnější hrdiny světa, jako jsou Iron Man, Kapitán Amerika, Thor, Hulk, Black Widow a Hawkeye, čeká ultimátní zkouška, protože osud světa visí na vlásku. Když se objeví padouch Ultron, je na Avengers, aby zastavili jeho děsivý plán a brzy vznikne nečekané spojenectví a dojde k překvapivým krokům, které povedou k epickému a unikátním dobrodružství.

V marvelovských Avengers: Age of Ultron uvidíme Roberta Downeyho Jr., který se vrátí jako Iron Man, společně s Chrisem Evansem jako Kapitánem Amerikou, Chrisem Hemsworthem jako Thorem a Markem Ruffalem jako Hulkem. Nechybí ani Scarlett Johansson jako Black Widow a Jeremy Renner jako Hawkeye. Ti s pomocí Samuela L. Jacksona v roli Nicka Furyho a Cobie Smulders jako agentky jménem Maria Hill, musejí porazit Jamese Spadera jako Ultrona, děsivého technologického padoucha, který se snaží vyhladit lidstvo. Během své snahy o jeho zneškodnění narazí na dva tajemné a mocné nováčky, Wandu Maximoff, kterou hraje Elizabeth Olsen a Pietra Maximoffa, ztvárněného Aaronem Taylorem-Johnsonem a setkají se starým přítelem v nové podobě, když se Paul Bettany stane postavou jménem Vision.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: SCARLETT JOHANSSON - SEXY ŠPIÓNKA S ŽENSKÝMI KŘIVKAMI

Dobrá, nic nového jsme se nedozvěděli. O všem, co bylo zmíněno, už se šuškalo. Ale tak od teď je to alespoň oficiální.

Jste naštvaní, že se tvůrcem Ultrona stane Tony Stark a ne Hank Pym jako v komiksu nebo je vám to fuk?

5 komentářů:

  1. "Když se Tony Stark pokouší znovuoživit pozastavený mírový projekt..."

    To skoro zní, že autorem mohl být sám Pym, jen se ho asi z jistých důvodů rozhodl zrušit, Stark jej nějak nalezl, vylepšil, vypustil do světa a výsledek známe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by, ze všech možných variant, by to bylo nejslušnější vůči Pymově postavě.

      Vymazat
  2. Spíž si myslím, že na něm pracoval S.H.I.E.L.D.

    OdpovědětVymazat
  3. nebyly pro to určeny ty další obleky v Iron Man 3?

    OdpovědětVymazat
  4. A co Coulson? Bude nějaké propojení s Agents of SHIELD?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.