úterý 19. srpna 2014

VELKÝ PŘEHLED: Co nového přinesou nové řady oblíbených amerických seriálů?


Na co se můžeme těšit?


Nové řady populárních amerických seriálových kousků se blíží, i když si ještě měsíc budeme muset počkat. A pokud byste si to čekání chtěli alespoň trochu ukrátit, můžete si přečíst, co by se mělo v nové řadě vašeho oblíbeného seriálu dít. Vzhledem k povaze článku upozorňujeme, že následující text je plný spoilerů.

About a Boy - Poté, co se Will přestěhoval do New Yorku, bude bojovat se svým životním stylem a náhlým vyschnutím přívodu peněz. Fiona se mezitím také bude snažit vydělat nějaké peníze, ale hlavně se pokusí vybudovat vztah s novým mužem v jejím životě.

Arrow - Děj poskočí asi o půl roku od událostí ve finále druhé řadě. Z Roye je Arsenal, Laurel by se mohla stát novou Black Canary a Oliver pozve Felicity na rande. Všechno se ale velice rychle zvrtne, když se na scéně objeví nový záporák Ra's al Ghul a Roy Palmer jakožto Atom, který má políčeno na Oliverovu společnost i na Felicity. Sám Oliver se navíc dobrovolně připraví o parťáka, když propustí Diggla, ze kterého bude otec. Mezitím se Malcolm Merlyn pokusí vytrénovat Theu v zabíjení a možná ji i poštve proti Oliverovi. Znovu bychom měli letos vidět i Tommyho (pomocí flashbacku).

Big Bang Theory - Hned během premiéry se dozvíme, kam to Sheldon vlastně odjel. Stuart se bude stále starat o paní Wolowitzovou a Penny se vykašle na herectví. Namísto toho přijme místo tiskové mluvčí v Bernadettině společnosti. A to bude mezi ní a Leonardem působit problémy. Vrátí se Janine, Penny oddálí datum své svatby co nejdál to půjde (aby si lidi nemysleli, že se musí vdávat kvůli těhotenství) a dočkáme se nového obchodu s komiksy.

Blacklist - Děj se posune o několik měsíců. Budeme svědky práce nového týmu s novým přírůstkem. Stejně tak i Redův tým získá nadšeného nováčka. Naopak si budeme muset chvíli počkat na to, co se stalo s Tomem a kromě svého otce se Liz začne zajímat i o matku.

Bones - Desátá řada začne čtyři měsíce od konce té předchozí a Booth bude stále ve vězení. Rozhodně na tom nebude psychicky nejlépe a jeho nejlepším přítelem se stane hněv. A ačkoli tým najde způsob, jak Bootha dostat z vězení, tvůrci se chystají pořádně otřást jeho vírou v systém, kterému tak dlouho sloužil.

Brooklyn Nine-Nine - Čeká nás další skok v čase, ačkoli hned od začátku by se měla řešit situace z konce první řady mezi Charlesem a Ginou. Na oddělení přinese problémy nová šéfka, jež je dlouholetou nemesis kapitána Holta. 

Castle - Zatím se toho moc neví. Snad jen to, že za událostmi z finále sedmé řady nemůže žádná známá postava z historie seriálu. Tímhle má Castle prozkoumat "nové vody" v rámci mytologie seriálu.

Chicago Fire - Třetí řada hasičského dramatu přinese smrt jednoho z party i nováčka v podobě hasiče Newhouse, jehož mladá dcera bude na základně jako doma.

Chicago P.D. - Bude se řešit Jinova vražda a také to, zdali v tom má prsty Voight. Navíc se objeví Lindsayina matka.

Homeland - Carrie si nechá Brodyho dítě, ale i tak se raději soustředí na novou misi. Jinak nás čeká zcela nový příběh.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - Znovuvybudování S.H.I.E.L.D.u nebude jednoduché, a proto se ředitel Coulson obrátí pro pomoc na agentku Isabel Hartley (Lucy Lawless) a nájemného zabijáka Lance Huntera. Hydra je ale stále funkční, což dokáže i nový záporák Kraken.

Modern Family - Mitch s Camem se pokusí udržet svoje líbánky co nejdéle, i když Cam má povinnosti jakožto kouč fotbalového týmu. Alex si začne hledat vysokou školu, ale zaměří se hlavně na elitní univerzity, což se nesetká s nadšeným ohlasem jejích rodičů. Manny si konečně najde přítelkyni, což donutí Luka, aby o sobě začal pochybovat. Andy se vrátí minimálně na šest epizod, když se společně s Haley bude snažit přijít na to, jaký je mezi nimi vlastně vztah. Dunphyovi se navíc budou muset vypořádat s novými extrémně soutěživými sousedy.

Once Upon A Time - Očekávejte hned několik postav z Ledového království. Kromě Elsy se dočkáme Anny, Kristoffa, Pabbieho a Hanse. Mezitím se Emma bude muset vyrovnat s tím, že má šanci na dlouhodobý vztah, Belle možná přijde na Rumpelníkův podvod s dýkou, Regina povolá Sydneyho na pomoc v boji o své štěstí, Sněhurka s Krasoněm se budou potýkat s rodičovstvím a Henry začne pomáhat svému dědečkovi v zastavárně.

The Originals - Klaus si umane, že si pro Hope dojde až ve chvíli, kdy budou všechny hrozby eliminovány. Velice rychle se na scénu uvede i matka Původních Esther. Co se týče přátelství s Marcelem, nebude to tak zlé. Klaus se na něj obrátí kvůli pomoci při jednání s vlkodlaky. Rozhodně neočekávejte vztah Haley s Elijahem.

Person of Interest - Fanoušci můžou očekávat válku strojů, protože se do sebe pustí Samaritán se Strojem. Kromě toho si užijeme i nové identity všech našich hrdinů, které na začátku řady zastihneme v jejich nových zaměstnáních žijících nové životy.

Sleepy Hollow - První série zanechala osudy všech postav na hraně. A jak to s nimi bude? Irvning bude zavřený v blázinci, kde povede vzpouru a postaví se proti duchům. Abbie a Ichabod se budou muset s Válkou vypořádat na vlastní pěst. Objeví se i dvě nové postavy - lovec odměn a nová šerifka. Zatímco lovec bude táhnout s našimi hrdiny, šerifka zřejmě ne. A zatímco Válka ze sebe udělá právníka, aby započala psychologickou válku v Sleepy Hollow, tým si postaví vlastní příšeru jménem Kindred.

Supernatural - Démonu Deanovi se líbí být démonem Deanem. Slábnoucí Castiel se přidá na Samovu stranu, aby mu pomohl Deana zachránit. Castiel dá Deanovi dokonce přednost před záchranou sama sebe. A když už je řeč o tom Deanovi, ten má být prý tak hrozný, že dokonce ani Crowleymu se to nelíbí. Desátá řada seriálu bude obsahovat i speciální dvoustou epizodu, která možná bude tak trochu muzikální.


The Vampire Diaries - Bonnie s Damonem se zase hodně rychle objeví. Každopádně to, co se jim stalo, se bude řešit dlouho. Těšit se můžeme na nové tváře v čele s novým šerifem a novou lékařkou. Mattovi se bude v nové nekouzelné společnosti dařit, zatímco Tyler se jakožto člověk vrátí ke své tvrdohlavosti.

Na který seriál se těšíte? A se kterým jste to už vzdali?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.