čtvrtek 21. srpna 2014

Kruh 3D: Kdo napíše scénář k dalšímu dílu mrazivé hororové série?

Rozhodně zajímavý autor.


Japonský horor Ring z roku 1998 se dočkal velmi povedeného amerického remaku, který u nás běžel pod názvem Kruh. Následovalo ne až tak kvalitní pokračování Kruh 2. To mělo premiéru v roce 2005 a od té doby nechali tvůrci Kruh v klidu.

Ovšem minulý měsíc bylo oznámeno, že filmové studio Paramount Pictures má v plánu přidat do hororové série další přírůstek a to s názvem Ring 3D (není už trošku passé dávat do názvu 3D? Člověk by skoro řekl, že to diváky spíše odradí, než přiláká).

Režisér projektu už je znám, bude to F. Javier Gutiérrez, který má na starosti i novou verzi Vrány. Scénář pak napsal David Loucka, ale studio zřejmě nebylo úplně spokojeno, protože ho přepíše Akiva Goldsman. Ano, to je ten pán, který dostal Oscara a Zlatý glóbus za scénář k Čisté duši, ale stojí také za filmy jako Šifra mistra Leonarda nebo Já, legenda.

V příběhu dalšího dílu by opět měla figurovat Samara a videokazeta s novým děsivým obsahem. Tak uvidíme, zda Akiva zvládne napsat něco, co nebude jen recyklovat zápletky z předchozích filmů.

Projekt by měl dorazit do kin v příštím roce.

Máte zájem o další Kruh?

1 komentářů:

  1. Před měsícem? Však se o tom ví už dobré dva roky, ne? Takže spíš je to o tom, že se konečně daly věci do pohybu, předpokládám ;-)

    Každopádně na Kruh 3D se těším. Ačkoliv podle mě úplně nejlepší by bylo, kdyby byl celý film 2D a jen scény se Samarou 3D... Protože člověk má při sledování 3D filmu po chvíli na to 3D "zapomínat"... Ale kdyby to bylo 2D až do chvíle, kdy Samara prvně prolézá obrazovkou... A lezla by přímo z plátna.... Krása, úplně mě z té představy mrazí, jak by to šlo využít :-)

    fx

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.