neděle 13. července 2014

LETNÍ TV TIPY: Ben Stiller v divočině a televizní LARPing


Tipy na dvě zajímavé letní reality show.

Ačkoli léto není příliš lákavé pro reklamní inzerenty a celoplošné americké televize si tak ty nejlepší seriálové kousky nechávají na podzim, přeci jen právě slabší letní sezóna dává prostor pro jeden opomíjený žánr - netradiční reality show. Dnes tu pro vás mám dva tipy na dvě show, které jsou pravděpodobně záležitostí pouze jedné série, ale i tak by mohly být zábavné.

The Quest (ABC)

Máte rádi fantasy žánr? A to dokonce natolik, že jste často snili o tom, že se namísto knižních či filmových hrdinů v magických zemích proháníte vy? Pak právě pro vás si televize ABC připravila The Quest. tato reality show navazuje na loňské Whodunnit, které se ale namísto fantasy dobrodružstvím zabývalo řešením "vražd". 

V The Quest si tvůrci pro dvanáctku soutěžících připravili řadu náročných úkolů spojených se středověkou fantasy. Kromě úkolů a postupného vyřazování nás ale také čeká odvyprávění příběhu, který se bude odvíjet společně s postupem v soutěži. Zárukou kvality by měl být výkonný producent trilogie Pán prstenů a reality show The Amazing Race.

The Quest začíná 31. července 2014.





Running Wild with Bear Grylls (NBC)

Celkem šest celebrit se v šesti epizodách vydá s dobrodruhem Bearem Gryllsem na dva dny do divočiny, kde se naučí přežívat mimo civilizaci a zároveň se vypovídají z různých tragédií atd. Zatím tedy žádné překvapení, protože téměř každá celebrity reality show kombinuje akci se srdceryvnými zpověďmi celebrit. Překvapení však přichází v seznamu celebrit, které na tuto show kývly a společně s Bearem odjely do divoké přírody.

Trojlístek ve složení Toma Arnolda, Tamron Hall a Deion Sanders nás nechává vcelku chladnými. Tohle totiž u nás nejsou nijak zvlášť slavná jména a spíše se jedná o tradiční céčkové hvězdy, které do takových show chodí, aby vůbec v televizi byly. Vyloženou peckou však je následující trojice, kterou tvoří idol dívčích srdcí Zac Efron, akční hvězda Channing Tatum a komediální bard Ben Stiller. Minimálně tyhle tři epizody by měly stát za to. 

Running Wild with Bear Grylls startuje už 28. července 2014.


   


Dáte některé z těchto show šanci?

1 komentářů:

  1. Na Quest se tesim uz nejakej cas, doufam, ze to bude fajn ulet :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.