pondělí 21. července 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. - Ve druhé řadě uvidíme samotnou Xenu

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. začal docela rozpačitě (recenze), ale naštěstí se stačil včas vzpamatovat, takže se dočkáme i druhé řady. A v té si zahraje i Lucy Lawless.


Bohužel se ale ještě neví, koho a jaký rozsah bude její role mít. Ale pokud jsou tvůrci chytří, tak jejího statusu seriálové legendy (který získala díky Xeně, Battlestar Galactica a Spartakovi) pořádně využijí a nevsadí jen na nějaká cameo.

Samozřejmě se vyrojily i spekulace o tom, koho by si mohla zahrát a ozývá se například jméno Mary Maloney. Jestli se pokusíte vyhledat informace o této postavě, tak máte smůlu, na stránkách komiksů se zatím neprohání. Jde o roli, kterou chtějí autoři seriálu vytvořili a popisují ji jako: "vysoce školenou agentku, která ovládne každou místnost a disponuje přirozeným sexappealem". To by Lucy bez problémů zvládla.

Ovšem, někteří fanoušci zase zmiňují komtesu Valentinu Allegra de Fontaine. Což je extrémně talentovaná agentka S.H.I.E.L.D.u, která je ovšem ve skutečnosti "spící" ruskou špiónkou, která přijala pseudonym Madame Hydra. A jelikož víme, že v první řadě sehrála organizace Hydra velkou roli, zní to jako pravděpodobná možnost.

Na odhalení její role si ještě chvíli počkáme, ale snad to bude před premiérou druhé řady, která startuje 23. září.

Myslíte, že se Lucy je vhodným přídavkem k obsazení? A koho by si podle vás mohla zahrát?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.