středa 4. června 2014

Star Wars: Režisérem další sólovky je Josh Trank

Disney chce očividně vyždímat ze značky Star Wars, co nejvíce a co nejrychleji. V krátké době oznámil už druhého režiséra, který se postará o spin-off k plánované nové trilogii.


Nedávno jsme se dozvěděli, že první sólovku věnovanou některé (zatím neupřesněné) postavě z původních filmů, zrežíruje Gareth Edwards, který zabodoval s novou Godzillou. A netrvalo to dlouho a známe i jméno režiséra, který dohlédne na další sólovku.

Je jím mladík Josh Trank, který se blýsknul superhrdinskou Kronikou a aktuálně pracuje na rebootu Fantastické čtyřky. Přestože ke Kronice bychom měli určité výhrady, tak nelze popírat, že Josh určitě talent má a věříme, že to není jen "rychlokvaška", které se jednou zadařilo a pak už bude těžit jen z toho. Uvidíme, jak se mu povede Fantastická čtyřka, doufejme, že nezklame. Pak budeme vědět, že spin-off k Hvězdným válkám bude v dobrých rukou.

Jak už je zvykem, prezidentka Lucasfilm Kathleen Kennedy neskrývala nadšení:

"Jsme nadšení, že můžeme Joshe přivítat v rodině. Je to neuvěřitelný talent, má bohatou představivost a smysl pro inovaci. Díky tomu je skvělou volbou pro Star Wars a nový směr filmů, které odhalí mnohem více o ústředních postavách a z příběhů z epizod I - IX."

Trank byl hodný hoch a také juchal:

"Kouzlo Star Wars vesmíru definovalo mé mládí. Šance předat tento zážitek budoucím generacím je neuvěřitelným snem."

Líbila se vám Kronika? Je Josh ten pravý pro Star Wars sólovku?

3 komentářů:

  1. Jaky vyhrady mate ke Kronice?Z hlediska napadu,zpracovani,vykonum predstavitelu,proste vseho(a zvlast k prihlidnuti k financim)si s SW vytre anus.
    P.S.To vyplnovani znaku me fakt sere!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to až směšné jak dokázal v 90 minutový Kronice odvyprávět velice podobný příběh jako je Anakinův z prequelů a bylo to o několik tříd lepší a působivější než se Lucasovi podařilo za 3 filmy. Ještě k tomu za směšný peníze oproti prequelům. Jinak Kronika určitě nebyl film bez chyb, ale celkově velice podařený kousek.

      Vymazat
  2. Já osobně třeba nejsem velkým fandou ruční kamery, díky čemuž byl na můj vkus sice sugestivní, ale dost často nepřehledný.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.