středa 14. května 2014

X-Men: Apocalypse: Potvrzeno, Channing Tatum se představí v roli Gambita a zřejmě se dočká i vlastního filmu


Není to zase tak dlouho, co aktuální miláček Ameriky Channing Tatum básnil o tom, jak by byl nadšený, kdyby si mohl zahrát Gambita v X-Men: Apocalypse. A jeho přání bylo vyslyšeno.


Občas se to prostě povede. Herec na každou otázku, i když s tím vůbec nesouvisí, odpovídá, že by byl nadšený, kdyby si mohl zahrát určitou roli a ono to vyjde. Není to běžné, ale ani zase tak výjimečné. Channingu Tatumovi se zadařilo.

Producentka X-Men filmů Lauren Shuler Donner oficiálně potvrdila, že v roce 2016 uvidíme Channinga Tatuma, jako mutanta, který vrhá karty nabité kinetickou energií a ohání se tyčí (to není žádný dvojsmysl).

Postavu už jsme viděli v X-Men Origins: Wolverine, kde si ho střihnul jiný bývalý model a to Taylor Kitsch, ale ten už se očividně znovu jako charismatický superhrdina nepředstaví.

Donner vysvětlila, proč si myslí, že je právě Tatum ta pravá volba:

"No, on je rošťák a Channing je rošťák, stejně jako Remy LeBeau (občanské jméno Gambita, pozn. redakce). A také zvládne akci, to víme všichni. A také má velmi dobré srdce, znám ho osobně, natočila jsem s ním film (Super náhradník, pozn. redakce). Takže věřím, že bude skvělý. Bude skvělý jako Gambit. A také je jižan. Sice není z New Orleans, ale je z jihu, rozumí tamějšímu světu. A jak víme, Gambit miluje New Orleans."

A zdá se, že Channing se může radovat dvojnásobně, protože se ukáže v X-Men: Apocalypse (2016) a pak by se mohl dočkat vlastního filmu.

Donner nás také potěšila tím, že neskrývá touhu přivést na plátna Deadpoola (ten se také objevil v X-Men Origins: Wolverine, zahrál si ho Ryan Reynolds) a také další týmovku X-Force. A není to vůbec nereálné, protože se zdá, že X-Men: Budoucí minulost bude velkým hitem a tak je jen a pouze přirozené, že FOX se pokusí universum rozšířit.

Je Channing vhodný kandidát na Gambita?

2 komentářů:

  1. Uf, příšerná volba. Tenhle člověk neumí hrát a má charisma dřevěného sloupu...

    OdpovědětVymazat
  2. Gambit byl vždycky můj oblíbený X-Men a nedokážu si představit Channinga jako Gambita.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.