sobota 3. května 2014

Kráska týdne: Chloe Bennet - Sexy hackerka z marvelovského universa

Začínala sice jako zpěvačka, ale proslavila se díky herectví, poté, co získala jednu z hlavních rolí v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. A to nejen díky tomu, že je veselá a hravá, ale vůbec neuškodil její exotický vzhled.


Za něj vděčí rodičům, maminka je běloška, ale tatík je čínského původu. Díky tomu Chloe dostala do vínku zajímavou vizáž. Přestože se Chloe narodila v Chicagu, v patnácti letech se přestěhovala do Číny, kde se rozhodla věnovat pěvecké kariéře.


V Číně se začala učit mandarinštinu a vydala singl Uh Oh a to právě v mandarinské verzi, ale také anglické. Druhý song Every Day In Between už byl pouze v angličtině. Poté se ale rozhodla vyrazit z východu zpět do USA, kde se usídlila v Los Angeles.

Jejím televizním debutem bylo moderování tanečního seriálu The Nightlife, ale ten na obrazovkách nevydržel příliš dlouho. Poté dostala vedlejší roli v hitové podívané Nashville. Zatím největší úspěch se ale dostavil díky obsazení do seriálu Agents of S.H.I.E.L.D, kde ztvárňuje hackerku Skye.

A stačilo jen pár epizod, aby Chloe zaujala oko diváka. Je to typ, který v sobě kombinuje jak poctivou dávku roztomilosti, tak pravé ženské svůdnosti, prostě od všeho něco a tak to máme rádi.

Líbí se vám Chloe?







4 komentářů:

  1. Bez komentáře? To si Chloe nezaslouží. Je to moc krásná slečna a Skye hraje uplně svkěle.

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně v posledních dvou dílech jsem před ní teda musela smeknout, to bylo po herecké stránce hodně povedené.. A jestli berete i tipy na to, koho příště tak by se mi líbila Sarah Shahi :D. Už toho má na kontě docela dost a to jak teď válí v Person of Interest si teda pozornost zaslouží protože je to tak jiná role od všech ostatních co hrála dřív, že už to snad ani jinak nejde :D.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.