úterý 13. května 2014

Batman vs. Superman: Zack Snyder odhalil, jak bude vypadat Batmanův kostým i Batmobil

A je to tu. Pokud jste napjatě očekávali, jak bude vypadat Batmanův kostým v chystaném pokračování Muže z oceli Batman vs. Superman, tak vám jistě udělá radost to, že režisér Zack Snyder nabídl fanouškům fotografii nejen kostýmu Netopýřího muže, ale i Batmobilu.

Rozhodně Batman i jeho fáro vypadají působivě. Rozhodně potěší, že kostým postrádá bradavky :)). Nejsme sice módní policie, ale i tak si dovolíme Batmanův oblek zhodnotit a říct, že se nám minimalistické nepřeplácané pojetí líbí.

SOUVISEJÍCÍ: CO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLI O FILMOVÝCH BATMANECH (NOLANOVSKÁ ÉRA)

A co se týče Batmanova vozidla, tak ostrými liniemi, které dávají jasně vědět, že stavět se Batmobilu do cesty není chytrý nápad, také rozhodně nepohrdneme.

Co říkáte na Batmana a Batmobil vy?

11 komentářů:

  1. Kostým je asi založený na komixe Návrat Temného Rytiera, aj logo pripomína tento komix, asi si vzali niečo od Franka Millera

    OdpovědětVymazat
  2. pochybuji ze takhle batman bude vypadat celkem by mne to sklamalo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nekde se psalo, ze ma mit dva obleky. jeden klasicky a to bude asi tento a potom nejaky super armor proti supikovi

      Vymazat
  3. Vypadá jak kočka, když v bytě nachčije ke květináči a pak dělá chudinku...

    OdpovědětVymazat
  4. Neni to moc poznat, ale tusim, ze torso ma sede! :) konecne ten oblek taky ukazuje, ze ma Batman nejaky svaly a neni to jen nejake brneni. A Batmobil vypada jak z Arkham Knight, na ktere nedavno vysel trailer!

    OdpovědětVymazat
  5. Súhlasím s pánom Anonymom :) ale s tým, ktorý vraví o tom, že sa podobá trochu na Návrat Temného Rytiera.
    Ak by celý film bol viac "reálny", "dospelý" a pod. určite by sa mi to veľmi páčilo a nie len mne. Bol pre mňa obrovský šok keď v Man of Steel Superman urobil to čo urobil (so Zodom, snáď sa domyslíte), takže sa veľmi teším na každé jedno prekvapenie, ktoré vo filme bude, snáď to však nebudú preháňať.

    OdpovědětVymazat
  6. Pevně doufám ,že to bude naopak více komixové. Batman je komix a více reálnou a dopělou podívanou už tu jednou máme. Snad to bude řezat jako v herní Arkham serii.

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně je tam inspirace Millerem viz http://justkillingti.me/2013/08/16/truly-amazing-painting-of-frank-millers-batman/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.