středa 16. dubna 2014

X-Men: Apocalypse - S producentkou filmu se sešel Channing Tatum, má zájem o jednu z rolí


Hezoun Channing Tatum, který se proslavil tanečním filmem Let´s Dance, se z bývalého modela (a dobře, i striptéra), který sázel na vzhled, vypracoval v celku úspěšného herce a v podstatě i miláčka amerického publika. Role si tak může vybírat a tentokráte míří do komiksových vod.


Je to pár měsíců, co se Channing nechal slyšet, že by mu vůbec, ale vůbec nevadilo zahrát si v X-Men: Apocalypse mutanta, kterého fanoušci znají pod pseudonymem Gambit. Ten už se na stříbrném plátně představit a to v X-Men Origins: Wolverine, kde si ho paradoxně zahrál další exmodel a to Taylor Kitsch. Jeho Gambit nebyl špatný, zúčastnil se fajn akční scény, ale jinak nedostal moc prostoru a je na čase to napravit.

A toho by se chtěl ujmout právě Tatum. Není to neobvyklé, že herci vypustí do éteru zprávu, že by byli velmi poctěni, kdyby si mohli zahrát v tom či v tom filmu a většinou se o tom chvíli spekuluje a pak vše vyšumí. Jsou ale i výjimky a tou by mohl být i tento případ. S Channingem se totiž sešla Lauren Shuler Donner, což je žena, která stála za castingem všech filmů s tématikou X-Menů.

Tatum to neopomněl okomentovat: "Sešel jsem se s Lauren Shuler Donner. A kdyby to vyšlo, tak bych byl u vytržení. Gambit je jediným X-Manem, kterého jsem kdy zbožňoval. Tedy, mám rád všechny, jsou skvělí, ale protože jsem z jihu, můj táta je z Louisiany, já jsem z Mississippi v Alabamě na Floridě, prostě nevím, dokážu se s tím ztotožnit. Je svým způsobem zdvořilý...".

Současně ale Channing připomněl, že jde také o zloděje, který má rád ženy, kouření a alkohol. Líbí se mu, že to není klasický hrdina. Přiznal se také, že trénuje přízvuk, i když zatím je prý strašný.  A samozřejmě nechyběla fráze "I would die to play it".

X-Men: Apocalypse by měl dorazit do kin na konci května 2016 a režisér Bryan Singer naznačil, že by se v něm mohl skutečně Gambit objevit. Ovšem, zatím samozřejmě není jasné, kdo si ho zahraje. Nám tedy Channing nevadí, ale není asi prvním kandidátem, po kterém bychom sáhnuli.

Dokážete si Tatuma jako Gambita představit nebo máte lepší nápad?

3 komentářů:

  1. Pokud si vzpomenete na konec filmu X-men origins Wolverine by v Apocalypse mohl hrát Patrick Stewart a Chaning Tatum by hrál staršího Gambita z X-men origins Wolverine.

    OdpovědětVymazat
  2. Dal bych mu nějakou roli kde nebude moct vsázet na ksicht a břišáky a pak se teprve ukáže jestli je to herec nebo jen "herec".

    OdpovědětVymazat
  3. Mne by to vadilo... :) Nemôžem ho ani vystáť :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.