středa 16. dubna 2014

Trailer: X-Men: Budoucí minulost - Finální ukázka je na světě a je kulervoucí

Hromada nových záběrů, zajímavé postavy, pár dobře mířených ran do obličeje, troška humoru, strhující akce, silný nádech dramatu a atmosféra, kterou umí jen Bryan Singer, X-Men: Budoucí minulost představují finální ukázku před květnovou premiérou.
Ne, že bychom potřebovali dál přesvědčovat, že X-Men: Budoucí minulost stojí za návštěvu kina, ale po zhlédnutí nové ukázky nejen, že na film určitě chceme, ale prostě musíme. Singer je ve formě a dává jasně vědět, že on je tu ten, kterému vděčíme za popularitu komiksových adaptací a tenhle trailer připomíná, proč tomu tak je. Je jasné, že ve filmu se opět bude zručně mísit dramatická rovina věnující se tomu, co se stane, když se lidé začnou bát neznámého, slušná porce monumentálních akčních momentů a zajímavé postavy. A na to my slyšíme.

Premiéra je naplánována na 22.5. a my už odpočítáváme dny, protože se těšíme jako malé děti. A vy nás v tom nenecháte samotné, že?

2 komentářů:

  1. trailer vazne uzasny :)
    ale vie mi niekto prosim vysvetlit preco je raz mlady Charles, profesor X, na voziku a potom uz chodi? A Beast to iste - v jednom trailery vystupuje jeho "modra verzia" a potom je tu aj jeho ludska mlada podobizen? :D on to tusim nevedel kontrolovat, co si spominam z predoslych filmov ... dakujem za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to ma tak ze se budem koukat sem tam napric casem..takze Xavier bude chodit, Beast bude tim klukem z prvni tridy atd.. proto budouci minulost. Pro me je tato particka asi blizsi nez Avengers. Uz sem silene zvedavej...a opravdu kulervouci trailer :-)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.