sobota 19. dubna 2014

Kráska týdne: Scarlett Johansson - Sexy špiónka s ženskými křivkami

Začínala jako představitelka dětských rolích, ale na rozdíl od mnohých kolegyň a kolegů, tím její kariéra pouze začala. Postupem času si vybudovala pozici jedné z nejvýraznějších hereček Hollywoodu a díky svým svůdným křivkám i statut sexuálního symbolu.


Svou první roli získala v deseti letech, ve filmu Všude dobře, doma nejlíp, kde si zahrála po boku Elijah Wooda. O dva roky později se objevila v Manny & Lo a za svůj výkon si vysloužila nominaci na Independent Spirit Award. Ale skutečným zlom přišel zřejmě v roce 1996, kdy jsme ji mohli vidět ve filmu Zaříkávač koní. Scarlett dala světu vědět, že hrát umí a dokazovala to znovu a znovu (například titulem Ztraceno v překladu).

Potvrdily to i nominace na Zlaté Glóby za filmy Píseň lásky samotářky (2004) a Match Point - Hra osudu (2005). Scarlett se ale nevyhýbala ani "velkým" projektům, zazářila například v Dokonalém triku (2006). V roce 2010 pak přijala roli Black Widow v Iron Manovi 2, díky čemuž se stala zatím zřejmě nejvýraznější herečkou, která se objevuje ve filmových projektech od Marvelu. Black Widow už jsme viděli v několika filmech a tím to rozhodně nekončí, dočkáme se jí i v Avengers: Age of Ultron (2015) a spekuluje se i o vlastním filmu.

Herečka se ale i nadále ráda vrací k "neblockbusterovým" projektům, o tom svědčí tituly Don Jon (2013) nebo Under the Skin (2014) a nevyhýbá se ani divadlu, za roli ve hře A View from the Bridge získala cenu Tony.

Scarlett se kromě herectví a občasnému modelingu, věnuje také hudbě, stačila vydat už dvě alba a to Anywhere I Lay My Head a Break Up. V roce 2012 zazněl její hlas v písni Before My Time, která získala nominaci na Oscara.

Pokud jde o její vztahy, tak od roku 2001 do roku 2002 chodila Scarlett s kytaristou skupiny Fun Jackem Antonoffem. V období 2004 - 2006 pak s Joshem Harnettem, se kterým si i zahrála a to ve filmu Černá Dahlie. Rozešli se kvůli hektickému životnímu stylu, ale Scarlett nezůstala dlouho na ocet, v roce 2007 začala randit s Ryanem Reynoldsem. Zasnoubili se a nakonec i vzali o rok později. Ovšem jejich manželství dlouho nevydržela, v létě 2011 se rozvedli. Aktuálně se Scarlett stýká s Romainem Dauriacem, který vlastní reklamní agenturu. V minulém roce se zasnoubili.

Není divu, že je o ni takový zájem, je to herečka, která se nesnaží vypadat jako špejle a nebojí se ukázat světu, že ženská s křivkami je to pravé ořechové. A funguje to, legendární časopis Playboy ji v roce 2007 vyhlásil nejvíce sexy celebritou a magazín Esquire ji udělil titul Sexiest Woman Alive a to hned dvakrát, v roce 2006 a 2013 a jen tak pro zajímavost, žádné jiné ženě se podobné cti nedostala. Scarlett je první, která byla nejvíce sexy ženou vyhlášena dvakrát.

Líbí se vám Scarlett jako Black Widow?












3 komentářů:

  1. Neskutočne krásna a nadaná žena :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, pěkná, velmi pěkná :-) No nevím jak přesně vybíráte tyto krásky týdne :-) Já byhc měl takový návrh, vcelku rád bych zde vyděl herečku " Rachel Luttrell " Myslím si že by jste udělaly velkou radost hlavně příznivcům Sci-fi serie STARGATE :-) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Herečka škaredá jak noc, co kazila každou scénu v SGA, ve které byla, to je opravdu můj splněný sen do téhle rubriky :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.