čtvrtek 27. března 2014

Trailer: Želvy Ninja - Raphael, Michelangelo, Leonardo a Donatello jsou zpět a s nimi Megan Fox

A je to tady. První upoutávka k další filmové verzi Želvích Ninjů, které produkčně zajišťuje Michael Bay a režie se ujal Jonathan Liebesman. Z některých scén je zřejmé, že Bay dal Jonathanovi pár rad, ale upřímně řečeno, upoutávka na nás občas působí, jako bychom sledovali některý z původních filmů (a ty vznikly už před slušnou řádkou let) a ne čerstvou novinku, která dorazí do kin v srpnu. Trikové scény působí průměrně či mírně nadprůměrně, vtípky nesahají těm, na které jsme u želvích ninjů zvyklí, ani po kotníky, Megan Fox nám jako April nesedí, je toho dost, s čím nejsme spokojeni. Ale třeba jste vy jiného názoru, co?


6 komentářů:

  1. Ani hlavní postavy moc neukázali, na první trailer dost slabé.

    OdpovědětVymazat
  2. Alespoň ten gag na konec se jim povedl, ale Meg mi vůbec do role nepasuje.

    OdpovědětVymazat
  3. ..V Michelangelovy je poznat Noel Fisher.,takže to se jim docela povedlo...Ale trailer mě jinak moc nepřesvědčil.. Do kina si ale nejspíš zajdu..

    OdpovědětVymazat
  4. Michelangelo bude zase bombík, přesně tak, jak ho mám rád. Upoutávka neřekla moc, ale dávám tomu šanci - přece jenom, TNMNT jsou Avangers mého dětství ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ukážka je, zaujímavá. Neviem čo viac k tomu povedať. Megan Fox nemám veľmi v láske, ale to mi nezabráni film si pozrieť len neviem čo ma dokáže dotiahnuť do kina, zatiaľ ma to nepresvedčilo, ale rozhodne to bude dobrý film.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.