sobota 8. března 2014

Kráska týdne: Alison Brie - Snová ženština všech geeků

 
Od tohoto týdne se vám pokusíme každý víkend zpříjemnit profilem vybrané herečky, která nás zaujala. Samozřejmě v první řadě talentem (ehm), ale také její vizáž hraje ve výběru určitou roli (ale asi jen 99 %).

Na první pohled se sice Alison nejeví jako kdovíjaký sexsymbol, ale nenechte se mýlit, tahle 31 let mladá slečna umí být zatraceně sexy. Nejvíce na sebe upozornila díky kultovnímu seriálu Community/Zpátky do školy, kde hraje šprtku Annie. Ale přestože se obléká do věcí, které vypadají jako po babičce, bystré oko zaznamená, že pod těmi neforemnými svetříky se skrývá ženská krev a mléko.

Alison se objevuje i na stříbrném plátně, například ve Vřískotu 4 nebo jsme ji nedávno mohli slyšet v LEGO příběhu. V tomto roce ji uvidíme například v projektu Get a Job.

Herečka ale není žádné tupé "bimbo", má bakalářský titul z California Institute of Arts a také studovala na Royal Scottish Academy of Music and Drama ve Skotsku. Jejím plusem je, že si ze sebe umí dělat legraci, kromě toho, že začínala v divadle, vůbec jí nedělalo problém brát zakázky jako klaun na dětských oslavách.

Pro nás je záporem (protože jinak bychom u ní určitě měli šanci :)), že je aktuálně zadaná, jejím partnerem je Dave Franco, mladší bratr Jamese Franca. A někomu takového se prostě konkuruje špatně.

Mimochodem, jejího sexappealu si všiml už magazín Maxim v roce 2010, kdy ji vyhlásil 99 nejkrásnější slečnou a o rok později poskočila o celých 50 příček na 49 místo. Časopis FHM, respektive jeho čtenáři ji zvolili 56. nejvíce sexy ženou a v anketě serveru Askmen získala v žebříčku žen, po kterých návštěvníci stránek nejvíce touží, druhé místo. A když se tak koukáme na fotografie, nejsme překvapení.

Co vy na Alison? Je to holka dle vašeho gusta?

8 komentářů:

  1. Ja bych ji obsadil do hlavni role :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ženská krása je určitě pastvou pro oči mužů i některých dam, ale myslím si že ve filmu je důležitější herecký výkon než " 5 kilo pudru na ksichtě " . Ve filmu i na fotkách jsou kolikrát vady a i některé křivky upraveny fotoshopem, myslím si že by jste měly u takovýchto fotek uveřejňovat i reálné nenaléčené herečky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenze ona je krasna aj bez sminiek a fotoshopu ;-)

      Vymazat
    2. Nám tedy úplně nejde o to, pátrat po naprosto naturálním vzhledu, ale potěšit oko čtenáře sličnými herečkami a co si budeme povídat, je veřejným tajemstvím, že některé celebrity, pokud jsou dobře nasvícené/nalíčené, vypadají úplně jinak, než v reálu a uveřejnit jejich realistické fotografie by někdy mohlo popírat název rubriky "Kráska týdne" :D :D. Ale pokud se nám podaří u některých hereček vypátrat nějakou neupravenou fotku, tak ji můžeme občas zařadit do článku. My ovšem raději občas zůstáváme u iluze toho, že daná celebrita je tak hezká, jak vypadá na upravených záběrech.

      Vymazat
  3. A co potěšit taky někdy oko čtenářek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že bych připravoval článek Fešanda a fešák týdne? Já ale nejsem zrovna expert na mužskou krásu :D.

      Vymazat
  4. Honza Lysy vam posle nejake sve fotky do mailu. Muze byt?:-D

    OdpovědětVymazat
  5. fotka Angelina Jolie a Brad Pitt a je na měsíc vystaráno s krásou :-D :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.