středa 5. března 2014

Hlas ČeskoSlovenska 2: Vaše názory

Hlas ČeskoSlovenska 2 má svoji premiéru. Přináší několik novinek v čele s dvojkřeslem a novými porotci Majkem Spiritem a Martou Jandovou a po nepříliš povedené první řadě má co napravovat. Jak se vám první díl nové série líbí?

11 komentářů:

  1. Bylo to trapné, až to bolelo. Nevím, jestli porotci měli scénář, nebo byli tak příšerně trapní spontánně, ale na to se nedalo koukat. Jeden by z toho zvracel...
    Soutěžící vesměs taky žádní zázrak kromě první soutěžící, která měla sice dobrej hlas, ale jinak byla děsivě nesypmatická. A poslední hra na city vůbec nezafungovala.
    X Factor vlastně ani nemůže být horší. Tohle už bylo samotné dno televizní zábavy.

    OdpovědětVymazat
  2. Hnus jak se čekalo :D Ať už je bože neděle a konečně vypukne X Factor!!! Tohle byl hodně špatnej předkrm.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je zase vidět, že dva předchozí komentátoři jsou evidentně velkými fanoušky Primy a tak je pro ně, co udělá Nova odpad. Pro mě je Xfactor největší odpadová show, co se vysílá. Ted´ k Hlasu. Měla jsem obavy, minulá řada nic moc ale kupodivu, tady se to docela vyvedlo. Chemie mezi porotci funguje, dokonce i to popichování mezi nimi, to mi v minulé řadě chybělo. Kvalita zpěváků, to je věc druhá. Nejsme usa, tudíž nemáme miliony talentů ale zatím si myslím, že to je dobré. Vlastně překvapivě dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. X factor mám ráda. Třeba americká verze se mi opravdu líbila. A jestli Prima z toho udělá takovou kravinu jako Nova z Voice, tak to tu určitě napíšu.
      Pokud se ti líbí se dívat na bandu ehm...no...říkejme tomu zpěváci (výjimkou budiž Marta Jandová. A vyjmu i Majka, páč ho neznám.), jak se hádají jak babky na tržišti a melou kraviny... Je to tvoje volba.

      Vymazat
    2. Domčo to nic, jsi ještě mladá a hloupá. Hlas je shit a ví to každej, kdo viděl aspoň jednu zahraniční show, nebo aspoň českej Talent. A ano, máš pravdu, já osobně mám radši show Primy, ale ne proto, že to je Prima, ale proto, že všechny její show jsou na úrovni, což u Novy platí přesný opak. A znovu se to potvrzuje. Je to o tvůrčím týmu a ten má Nova špatný. Popřípadě je to otázka peněz.

      Vymazat
    3. Ještě se ani nevysílá, takže envím, co hodnotíš.
      Já o hlasu nenapíšu, že to byl hnus nebo žumpa, ale byla to hrozná nuda. Nic co by mě nadchlo, spousta průměrných zpěváků (nikdo vysloveně hrozný, ale ani nikdo u koho bych zaplatil za lístek na koncert nebo za CD) a hlavně z toho všude cišela hranost, nic spontánního... proč se k holce co miluje Spirita otočil Spirit pomalu dřív než ji slyšel? Kdo ze zpěváků si tahá někde svoje ceny? Proč se na, ne nijak oslňující pěvecké duo otočili všichni? Z účasti an natáčení můžu potvrdit, že tam je nahrané úplně vše, potleskem začínaje, který taky řídí režie. Když jsme byl an natáčení Talentu, nic takového nebylo, diváci se chovali jak uznali za vhodné.

      Vymazat
  4. Domca Svecova: Ktery X factor je pro tebe odpadova show? Americky? Anglicky? Nebo obecne ten format? Nebo cesky X factor, ktery se jeste nevysila a tudiz jsi ho nemohla videt a tudiz ho nemuzes hodnotit?:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Třeba to Domča soudí podle prvního českého X Factoru z roku 2008. Jinak to taky nechápu.

    OdpovědětVymazat
  6. Majka Spirita jsem před tímhle neznala, po včerejšku je ale můj favorit. Za prvé hezký chlap, za druhé dá dohromady rozvitou větu, za třetí reaguje tak, že to nepůsobí hraně. Jinak nuda, David trapný "když půjdeš ke mně, dostaneš roli v Discopříběhu 3/zazpíváš si na mym koncíku za rok", totálně chybějící sebereflexe. Nebavilo, přepínala jsem, každopádně si myslim, že proti slabé tv středě se to celkem ujme...

    OdpovědětVymazat
  7. Trapný nechápu jak nás televize pořád můžou krmit pořád dokola superstar, x-factor, hlas... a podobné kraviny z takových soutěží už vyšlo lidí a ted po nich neštěkne ani pes!!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.