středa 3. dubna 2019

Captain Marvel má miliardu! A to není jediný rekord

Výš, dál a rychleji. Captain Marvel dostála svému slibu  a stala se z ní nejúspěšnější komiksová hrdinka všech dob.

358 milionů z domova a 645 milionů ze světa se postaralo o to, že Marvel slaví další triumf. Kvality filmu jsou sice předmětem diskuse, nic to ale nemění na tom, že Captain Marvel se stala desátým hraným superhrdinským filmem, který to dokázal. Sedm z nich je přitom Marvelu - Avengers, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War, Black Panther, Iron Man 3, Captain America: Civil War a právě Captain Marvel), zbývající tři jsou Aquaman, Temný rytíř a Temný rytíř povstal. O tom, že jde o jednu z komerčně nejúspěšnějších ženských postav všeobecně pak vůbec není pochyb.

Captain Marvel je současně prvním filmem s premiérou v roce 2019, který miliardovou hranici pokořil. A až k tomu dojde podruhé, Captain Marvel bude opět u toho.

Další rekordy Captain Marvel zde a zde.

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. AquaMan je z roku 2018... Ale byl to jeden z nejlepších filmu co jsem kdy videl

      Vymazat
  2. Vy jste za tu propagaci nějak placený? Většina lidí, co znám a má tenhle žánr ráda, ten film hodnotí maximálně průměrně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A my ho nějak chválíme? Vždyť je tam napsáno, že jeho kvality jsou předmětem diskuse. Mě moc nebavil (stejně jako Black Panther), ale kvůli tomu se nebudu tvářit, že netrhl miliardu.

      Vymazat
    2. tady Bobesch možná malinko přehání :-D, ale vážně všeobecně komerčně jedna z nejúspěšnějších ženských postav všech dob? :-D vždyť captain marvel komiks je jen směska rebootů, právě kvůli mizernym prodejům (rozuměj opaku komerční úspěšnosti), od civil war 2 je samotná Carol Danvers dokonce nejnenáviděnější postavou Marvel Comics :-D pochybuju, že u merche nebo třeba videoherních licencí to bude jinak,,,k samotnym tržbám, dobrý release date + vklínění mezi největší MCU event... otázkou zůstává kolik z toho šlo z vlastní kapsy Disney na projekcích pro prázdný sály :-D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.