neděle 7. října 2018

TOP 10 vystoupení, která byste měli vidět z Česko Slovensko má talent 7 - 1. část

Sedmá série ČSMT je v plném proudu a přesně v polovině, takže pokud ji nestíháte sledovat, tak tady je alespoň pár čísel, která zatím na sebe strhla největší pozornost.

AKTUALIZACE: JOJ bohužel všechna vystoupení ze svého oficiálního youtube kanálu stáhla pryč:-/. Nezbývá tedy než vás odkázat na kanály Prima a JOJ na jejich oficiálních stránkách. 

Nikoleta Šurinová - 649 tis. shlédnutí

Malá bubenice s neuvěřitelnou energií si vybrala píseň od Aviciho a předvedla jedno z nejlepších bubenických čísel v historii ČSMT, které nejspíš patří na špičku ve své kategorii i ve srovnání se zahraničními verzemi Talentu, kde se čas od času dětští bubeníci objevují.



Christyan Mitkov - 822 tis. shlédnutí


Jeho rodiče odešli z Bulharska, aby se měl jejich syn lépe. A zatímco oni sami moc dobře česky nemluví, jejich syn se z filmů a her naučil česky brilantně. Do Talentu přišel s nečekaným repertoárem v podobě Whitney Houston a to co předvedl na pódiu nemohlo zůstat bez odezvy - zlatý buzzer!



Kouzelnice Kelly - 1,2 milionu shlédnutí


Manželka známého kouzelníka Tomasiana přišla a zabodovala s kouzlem světových parametrů, které se drží současných trendů.



Hans Davis a stínohra rukama - 1,5 milionu shlédnutí


Nenápadný týpek se objevil hned mezi prvními čísly v první epizodě a jak je vidět, i takto svým způsobem oldschoolové vystoupení diváky zaujalo. Asi jsme to u lampičky v dětství dělali rukama všichni.





Zdeněk Polách a Matýsek - 2,3 milionu shlédnutí


Zdeněk Polách se objevil v Talentu už před lety jako kouzelník, letos ale přišel s břichomluveckým číslem a naprosto zabil a dostal zlatý buzzer. Přes 2 miliony shlédnutí na youtube je naprosto bezprecedentní výsledek v dějinách Česko Slovensko má talent. Dělá to z něj favorita do finále, ale přeskočit nastavenou laťku pro něj bude možná těžší než pro ostatní. Vyhraje?



3 komentářů:

  1. Já bych jen dodal, že moderátoři jsou desni. Nechápu jak prošli castingem. A zesílené mikrofony porotců a jejich nekonečné wau a haha chichi juuu apod. Je hrozne poslouchat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já viděl jen kousek s Růženkou, ale jak Gránský skáče po kolegyni, pojďme se po americku objímat a po bzučáku i to vřelé objímání se soutěžící.....sorry, jdu blít. wau, ou jés, tak to je mega......no nevím, asi jsem ve čtyřiceti už out:-)

      Vymazat
    2. Asi ano. Bylo to od vsech ciste spontanni, nic nuceneho

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.