pondělí 16. dubna 2018

Trailer: Three Identical Strangers - neuvěřitelný skutečný příběh ve strhujícím dokumentu

Nejlepší příběhy píše sám život. Přesvědčili jsme se o tom už mnohokrát a přesvědčíme se o tom znovu v dokumentu Three Identical Strangers, který si recenzenti nemohou vynachválit.

Co byste říkali na to, kdybyste se v 19 dověděli, že máte dvojče? Asi by vám to pěkně zamotalo hlavu. A teď si představte, že byste zjistili, že máte ještě jedno. Přesně to se stalo Bobbymu Shafranovi, Eddiemu Gallandovi a Davidu Kellmanovi. Stali se díky tomu hvězdami, za dojemným a veselým příběhem o třech sympaťácích s milionovým úsměvem ale stojí tajemství, které dokument postupně odkrývá a ze kterého mrazí. Rodiče chlapců totiž údajně nevěděli, že druzí dva chlapci vůbec existují. A v tu chvíli se člověku začínají hlavou rojit nejrůznější konspirační teorie, ke kterým film směřuje. Co za tím vším bylo nevím, ale určitě si to nenechám ujít - i když v českých kinech to asi nebude.


2 komentářů:

  1. O případu jsem četl pár měsíců zpátky a je to fakt svinstvo. Lidi, kteří jsou toho schopni fakt nemůžou být normální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlo o typický západní experiment na lidech, kdy někdo dostal dost peněz na nákup trojčat, a pak je strčili do tří různých rodin, aby sledovali rozdíl mezi vlivem výchovy a DNA na vývoj člověka.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.