pátek 9. února 2018

Trailer: Venom - upoutávka, kterou fanoušci pořádně zkritizovali

Tom Hardy a studio SONY mají problém. Točí film ze Spider-man universa - ale bez Spider-mana. O Venomovi, kterého ale v upoutávce pro jistotu neukázali.

V SONY se zřejmě rozhodli svézt se na trailerové vlně ze Super Bowlu a přihřát si vlastní polívčičku. Jenže vzhledem k tomu, že natáčení Venoma skončilo doslova před pár dny, nemají ještě žádné pořádné trikové záběry, ve kterých by temný symbiont byl. Ale to přece nevadí, řekli si - a pustili do světa teaser trailer, který měl zachránit Tom Hardy svojí přítomností. Nezachránil. Fanoušci jsou otrávení. A v SONY už opět mají z ostudy kabát. Poučení? Když v ruce nemáte nic, čím byste mohli fandům udělat radost, tak raději mlčte a to nic neukazujte.

A co vy? Taky jste zklamaní? Nebo vám první upoutávka takto stačí?

5 komentářů:

  1. "Fanoušci" budou nadávat vždycky. Nemyslím, že by byl ten trailer tak špatný. Podle mě je dobře že Venoma neukázali, alespoň zbude nějaké překvapení do kina. I když to nejspíš zkazí hned prvním skutečným trailerem. To že je to be Spidyho je trochu divné ale třeba ho tam dodají v pokračování, když je ta móda prequelů. Nečetl jsem synopsi příběhu, takže mi to přišlo jako by se Venom vracel po nějakém čase, třeba se už v minulosti setkali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absence Venoma v traileru na jeho film špatná je. Když už se dělá trailer na film podle předlohy, mělo by jít poznat, o čem snímek pojednává, takhle by se mohl jmenovat jakkoliv. Stejně špatné by bylo, kdyby v traileru na Pottera nebyla kouzla nebo Iron Man neoblékl zbroj ve své upoutávce.

      Vymazat
    2. Oficiální trailer jeste bude .... Tohle je pouze teaser navíc je to pár dnů co skončilo natáčení

      Vymazat
    3. Michal Knězek --> Spíš bych řekl, že trailer na Venoma bez Venoma je jako trailer na Harryho Pottera bez Harryho ;)

      Vymazat
  2. Venom tam ale byl. To jsem jediny kdo si všiml te nádoby s nim?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.