středa 1. listopadu 2017

Kevin Spacey má skandál, natáčení House of Cards pozastaveno!

Hollywood neodolal pokušení a znovu potvrzuje svoji zálibu v sequelech. Po skandálu kolem Harveyho Weinsteina, o kterém jsme nepsali, ale snad jste ho chytili (ve stručnosti - Harvey sexuálně obtěžoval všechny ženy, které mu pracovně zkřížily cestu, včetně známých hereček) tu máme další obvinění.

Herec Anthony  Rapp (Star Trek: Discovery) obvinil Kevina Spaceyho, že mu udělal sexuální návrh v době, kdy Rappovi bylo pouhých 14 let. Přesněji spřátelil se s ním při hraní na Broadwayi, pozval ho na party k sobě domů a na konci noci ho posadil na gauč a zkoušel z něj dostat sex. Spacey se vzápětí na twitteru omluvil a rovnou přiznal, že je gay (jako bychom to celé roky netušili), jenže i to se obrátilo proti němu. Hollywood mu vyčítá, že tohle není příběh Spaceyho coming outu, ale příběh tehdy nezletilého Rappa, kterého slavný herec sexuálně obtěžoval.  A to je samozřejmě sakra problém.

Netflix sice před pár dny oznámil, že brzy začne natáčení poslední šesté série House of Cards, ve světle nových skutečností ale vydal další oznámení - výrobu přerušuje do doby, než se všechno objasní. Seriál, který má na kontě víc než 50 nominací na EMMY je tak v ohrožení a nikdo neví, co bude dál. Hollywood je v tuto chvíli extrémně citlivý na jakékoliv náznaky sexuálního predátorství a všem, kdo se do tohoto druhu skandálu namočí, hrozí, že je vír stáhne pod hladinu a už nikdy nepustí zpátky. A kdo ví, možná nás čeká rezignace televizního prezidenta.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.