pondělí 9. října 2017

Thor: Ragnarok - Marvel uvolnil embargo, první reakce jsou tady!

Zatím jen ze sociálních sítí, ale i tak v tom mají autoři jasno.

,,Absolutní nářez. Dostal mě příběh, akce, efekty, herecké výkony a jeden z nejlepších soundtracků od Marvelu."

To je jen jeden z mnoha ohlasů, které se objevily na twitteru poté, co Marvel zvedl stavidla a nechal lidi vypustit jejich názory do světa. Všechny víceméně potvrzují, že Marvel si tímto filmem může být jistý, protože to, co bylo v plánu, se povedlo. Čeká nás podle všeho našlapaný a vtipný film - v podstatě akční fantasy komiksová buddy movie.

,,Ragnarok je čirá zábava. Úžasné od začátku do konce s originálními hereckými výkony a skvělou akcí. Tessa Thomson je nenahraditelná."

,,Thor: Ragnarok jsem si zamiloval. Taika Waititi odvedl skvělou práci. Celý film je plný jeho typického humoru. Smál jsem se od začátku do konce."

,,Thor: Ragnarok je zatím nejlepší film o Thorovi. Ale pořád si myslím, že to není úžasný film, ale jen hodně dobrý. Hemsworth, Hulk a Tessa nicméně nemají chybu. A Goldblum!"

,,Thor: Ragnarok je rozhodně jeden z nejzábavnějších filmů od Marvelu a nejlepší o Thorovi. Mark Mothersbaugh složil skvělou hudbu!"

První odhady mluví o tom, že by Thor konečně jako první ze série o tomto bohovi mohl za víkend urvat 100 milionů dolarů - a s pozitivními recenzemi a  šuškandou možná ještě víc. Embargo na recenze padne 19. října, pak budeme vědět zase o něco víc.

Trailer si můžete zopáknout tady

9 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jakémkoliv filmovém portálu, kde se píše o Marvel nebo DC, na tebe narazím. Celkem smutné. Pošli prosím odkaz na negativní reakce. (Píšu to jako člověk, kterého zajímají kvalitní filmy. Takže mi je nějakej Marvel a DC někde...Marvel mám samozřejmě radši, protože natočil hromadu dobrých filmů a pár výborných. DC mi dalo dva dobrý filmy - ovšem vždy pod očekáváním, jeden nepovedenej ambiciozní projekt a jednu sračku.)

      Vymazat
    2. A ty negativní reakce říkají co? Já na ně nenarazil, ale těžko můžu projet všechno. Pokud budou ze smysluplného zdroje, klidně je doplním. Pokud to má být další kapitola úplně stupidního fightu Marvel vs DC tak na to tady nehrajeme, není mi 12 ani 17 ani 25. Naopak, pokud bych měl říct, komu tu nadržujeme, tak je to vlastně DC - protože například ten poslední trailer na Justice League je podle mě dost sračka, ale nechtěl jsem být za a) negativní a za b) číst řeči o případné zaujatosti vůči DC:-D

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Můžu se zeptat, co napsal za shit?

      Vymazat
    5. Nemůžeš tu podpověď jsem smazal já ;)

      Vymazat
    6. Okey. A ty špatný reakce máš?

      Vymazat
    7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Četl jsem,že se v recenzích nezmiňují moc o hlavním záporákovi a že je to klasický Marvel standard co se týká nevýrazných záporáků.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.