pátek 8. září 2017

X-force napíše a natočí Drew Goddard! Co nás čeká?

Tvůrce seriálového Daredevila se vrací k práci na filmu. U komiksu ale zůstane.

Drew Goddard, který se proslavil snímky Cloverfield (scénář) a Chata v horách (scénář a režie) a seriálovým Daredevilem pro Netflix dostane do péče skupinku lehce vyšinutých super-anti-hrdinů v X-force.

Goddard bude přitom nejen režírovat, ale také si napíše scénář. Vlastně... on už ho má, kluk jedna pracovitá, napsaný. V tuhle chvíli natáčí Bad Times at the El Royale, ale jakmile skončí, pustí se do X-force naplno.

V jejím centru pozornosti by měl být samozřejmě Deadpool a hned po jeho boku Cable. Kdo z dalších mutantů se objeví, to je otázka. Slušnou šanci má Domino, kterou uvidíme i v Deadpoolovi 2, z mnoha dalších jmen to může být například Wolverine, Psylocke, Archangel, Bishop, Colossus, Fantomex, Sunspot, Warpath atd.

,,X-force jsou jako Black Ops od X-menů," říká o této sestavě Simon Kinberg, producent filmu. ,,Jen jsou temnější a v eRkovém podání. Objevovali se v nich X-meni, ale nepatří k nim."

X-force tak mají šanci stát se pro studio Fox Sebevražedným oddílem - ale navíc s pozitivními recenzemi, protože Goddard by měl být zárukou kvality a originality. Kromě už výše zmíněných projektů se scenáristicky podílel i na Marťanovi a Světové válce Z a také na LOST. Před časem byl dokonce spjatý s jinou nefunkční partičkou - Sinister Six.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.