čtvrtek 29. června 2017

Trailer: Inhumans - čeká Marvel první velký televizní průšvih?

Trailer k Inhumans je tady. Co na něj říkáte?

Inhumans extra zvlášť neprožívám, nicméně jako materiál pro televizní seriál mi jejich příběh přišel jako dobrý nápad, takže trailer jsem docela vyhlížel. Jenže když skončil, první co jsem udělal bylo prolétnutí komentáři na různých serverech, abych si ujasnil, jestli jsem v tom sám. Nejsem. Ten trailer na mě nijak zvlášť velký dojem neudělal a spousta fanoušků je ještě kritičtějších. Slovíčko ,,awful" od nich zaznívá vůbec nejčastěji a vlastně se jim nedivím. Výprava (cíleně jednoduchá) bohužel vypadá strašlivě chudě a trailer provázený slogany o tom, že jde o materiál natočený na IMAX kamery, který bude mít premiéru v IMAX kinech, pak vlastně působí nechtěně komicky, protože celou dobu z něho mám pocit jako ze seriálu pro SYFY (nic proti SYFY). Zkrátka a dobře, tohle měla být komiksová superhrdinská verze Hry o trůny (nebo mohla být), zatím to tak ale vůbec nevypadá, nevidím jediný důvod, proč bych na první dvě epizody chodil do kina a nemám ani pocit, že bych tomu chtěl dát šanci v televizi.

Jak jste na tom vy?

6 komentářů:

  1. Nechápu, jak to mohli dát někomu, kdo dojebal Dextera, následně i Iron Fista a teď i Inhumans, kteří mají/měli potencionál být Hrou o trůny Marvelu. Scott Buck zná asi tajemství na jisté lidi, že mu pořád dávají práci... A že jsme neviděli nic z Attilanu? Ten chlap nám neukázal ani ždibíček K'un Lunu. Takhle vytočený už jsem dlouho nebyl, tohle by pro mě srdcový projekt. Scotta Bucka vyhodit!

    OdpovědětVymazat
  2. Kurva to je malér...

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě bude zdá se hlavní problém těžce přehrávající kuliočko špulirtík Anson Mount. Necelé dvě minuty v traileru a mám ho plné zuby. A obecně - souhlas, nuda, nuda, šeď, šeď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo... zatímco ostatní jsou mdlí, tak on do toho naopak šlape až moc, děsně z toho trčí (možná záměr kvůli GoT, ale stejně...).

      Vymazat
  4. Jediny svetly bod tehle adaptce je Iwan Rheon jako Maximus. Skoda, potencial to melo skvely. Skoda, ze se to nedostalo na platna ci se toho neujal nekdo povolanejsi nez ABC :(

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám ale líbí se mi hodnocení Franty v jednom kuse si tu stěžuje na každý film že z něj čouhá samé zelené pozadí a když tu najednou není tak to vypadá komicky by mne zajímalo co ty vlastně chceš? :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.